Početna Savjeti Makeup Kako postići blistav ten u zimskim mjesecima

Kako postići blistav ten u zimskim mjesecima

14.01.2015

Makeup

U hladnim zimskim danima naša koža traži posebnu pažnju i pravilnu njegu kako bi zadržali blistav ten i izbjegli umoran izgled. Stanice kože se sporije obnavljaju zimi što dovodi do ljuštenja i isušivanja kože. Koža je dehidrirana radi suhog i hladnog zraka, no uvedete li par malih promjena u svoju dnevnu rutinu, koža će izgledati blistavo i zdravo, uz to pravilan make up je jako važan.

PRAVILAN MAKE UP
Za početak važno je odabrati pravilnu nijansu pudera kako ten ne bi izgledao nezdravo ili pretamno. Uvijek birajte nijansu pudera na danjem svijetlu te na vratu. Važno je dobro i pravilno prekrivanje tamnih podočnjaka koji su zimi izraženiji. Preporučujemo Malu Wilz Absolute Resist Foundation SPF20, tekući puder prikladan za sve tipove kože, obogaćen vitaminom E i zaštitnim faktorom SPF20. Kako bi izgledali svježije nanosite korektor 2 do 3 nijanse svijetliji od vašeg tena u obliku trokuta ispod očiju te ga lagano utapkajte kako bi izledalo što prirodnije. Preporučujemo Malu Wilz Light Reflector, korektor sa reflektirajućim pigmentima koji savršeno prekriva mrlje, linije i male borice te omogućuje izrazito svjež ten.

A kako bi u potpunosti zablistali, dovoljno je nanijeti malo maskare na trepavice i istaknuti obrve za dramatičan i odvažan pogled, te malo rumenila na obraze i spremni ste za početak predivnog zimskog dana! Preporučujemo Malu Wilz Just Minerals Dramatic Look Mascara, izuzetnu maskaru za maksimalnu duljinu i dramatičan izgled, a za vaše obrve Malu Wilz Eye Brow Designer, olovka za obrve u četiri klasične nijanse i Malu Wilz Eyebrow Gel, proizvod koji omogućuje postizanje savršenog oblika obrva uz istovremeno učvršćivanje njihovog položaja. Za suptilan sjaj vašeg lica Malu Wilz La Dolce Vita Bronzing Blusher, rumenilo sa finim mikro česticama u prahu, sofisticiranog dizajna.

PILING ZA LICE
Piling za lice je neizbježan zimi kako bi uklonili mrtve stanice kože i površinsku nečistoću. On također i stimulira regeneraciju kože i pomaže kod uklanjanja bora i sitnih ožiljaka. Piling možete raditi 2 do 3 puta tjedno kako bi se pore očistile, koža disala, lice bilo glatko, a ten blistav! Preporučujemo Malu Wilz Jojoba Peeling koji daje koži mekoću i glatkoću. 

ZAŠTITA OD SUNCA
Bez obzira je li vani sunčano ili oblačno, UV zrake oštećuju kožu te izazivaju prerano starenje kože. Na lice i vrat svakodnevno nanosite kremu za zaštitu od sunca te pazite da i puder koji koristite također ima SPF. Preporučujemo Malu Wilz Moisturizing Sun Defense SPF20, dnevna hidratantna krema sa faktorom 20.

 

Savjetuje:
Marta Vučković
profesionalni vizažist