Početna Savjeti Makeup Savršeno crvene usne za novogodišnju noć

Savršeno crvene usne za novogodišnju noć

29.12.2014

Makeup

Bliži se proslava Nove godine... Želite besprijekorne crvene usne koje će trajati cijelu noć?

Bliži se proslava Nove godine pa tako i pripreme što se tiče odjevnih kombinacija i makeup-a. Ima li što ženstvenije od crvenog ruža? Želite besprijekorne crvene usne koje će trajati cijelu noć?
Vrlo je jednostavno.
Samo slijedite ovih par koraka i zablistajte na novogodišnjoj proslavi.

1. PILING USANA

   
 

 

 



Kako bi ruž izgledao besprijekorno važno je da usne nisu ispucale i suhe, zato pripremite šećer i med i laganim kružnim pokretima napravite piling usana. Nakon pilinga nanesite balzam za usne prije stavljanja cijelokupnog makeup-a kako bi se balzam dobro upio te nahranio usne.

2. CRVENA OLOVKA

Prije nanošenja samog ruža, crvenom olovkom prvo pažljivo i polako obrubite usne, te ih nakon toga popunite olovkom. Olovka djeluje kao baza, te će pomoći da ruž traje što dulje na usnama. Preporučujemo Malu Wilz Lip Designer olovku za ocrtavanje usnica.

3. CRVENI RUŽ

Crveni ruž nanosite kistom za usne kako bi nanošenje bilo što preciznije. Preporučujemo Malu Wilz Lip Brush kako bi ocrtavanje bilo savršeno. Dovoljan je tanki sloj ruža preko olovke kako se ruž ne bi počeo nakupljati na usnama. Ako želite dodatni sjaj na usnama, pređite crvenim sjajilom po sredini usana kako bi dobili efekt punih usana. Preporučujemo Malu Wilz Lipstick, a za glamurozniji izgled koristite transparentno sjajilo sa sjvetlucavim česticama Malu Wilz Soft Kiss Gloss.

Savjetuje:
Marta Vučković

profesionalni vizažist