Početna Savjeti Makeup U bojama jeseni - Malu Wilz lakovi za nokte

U bojama jeseni - Malu Wilz lakovi za nokte

28.08.2015

Makeup

Upoznajmo jesen... Razveselimo svoje njegovane ruke izrazitim intenzitetom boja koje nam donosi Malu Wilz. Osim što će vašim noktima pružiti veću fleksibilnost i izdržljivost, Malu Wilz lakovi za nokte dolaze u 11 neodoljivih nijansi.

Malu Wilz lak za nokte vašim noktima pruža veću fleksibilnost i izdržljivost. Dugotrajna formula s prekrasnim sjajem koja se brzo i lako nanosi. Lakovi su bez formaldehida. Dolaze u 11 različitih nijansi, od kojih ćemo izdvojiti nekoliko za jesenski look. 

Cijena Malu Wilz lakova za nokte je 49,00 kn.

 
Malu Wilz Lak za nokte Elegant Lilac Grey 366



Malu Wilz Lak za nokte Deep Cherry Red 305


       
Malu Wilz Lak za nokte Classy Rosé Plum 358



Malu Wilz Lak za nokte Mystic Burgundy 381


        

Malu Wilz Lak za nokte Night Dawn 392

 

Kako pravilo nanijeti lak na nokte?
Nanesite tanki sloj laka na bazni sloj i ostavite da se dobro osuši. Zatim ovisno o željenom intenzitetu boje nanesite još jedan sloj laka. Neka se potpuno osuši.

Zašto je poželjno nanijeti bazni lak?
Kvalitetni bazni lak čuva naš nokat od pigmentacije, odnosno da ne požuti - pogotovo kod jarkih nijansi, pa se i željena nijansa laka ravnomjernije i lakše nanosi. Osim toga prozirni podlak produljuje trajnost boje laka za nokte. Preporučujemo Malu Wilz Perfect Base Coat. Cijena: 58,00 kn.

Pogledajte našu cijelu ponudu profesionalnih proizvoda za njegu ruku i noktiju ovdje, kako bi vaš jesenski look bio potpun!

Preporučujemo vam i profesionalni Blic Anti-age tretman ruku u trajanju od samo pola sata kojim ćete vrlo povoljno vaše ruke dovesti do savršenstva, a na kraju tretmana svojim noktima pružiti zadovoljstvo sa Malu Wilz lakovima za nokte. Za više informacija o tretmanu nazovite 01 3881 275.

Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju te ukoliko želite možete nas kontaktirati na 01 3881 275, ili poslati upit na e-mail. Također, naš stručni tim će vam rado pomoći ukoliko nas odlučite posjetiti u prodajni showroom u Petrovardinskoj 9a u Zagrebu, svakog radnog dana od 9-15 sati.

Vaš 
Da Ljepoti tim