Početna Savjeti Njega lica i tijela Moisturising - Diego Dalla Palma tretman hidratacije dehidrirane i suhe kože

Moisturising - Diego Dalla Palma tretman hidratacije dehidrirane i suhe kože

27.08.2015

Njega lica i tijela

Profesionalni Diego Dalla Palma tretman djeluje na staničnu bio-revitalizaciju i reaktivaciju hidratacijskih gena. To je pristup ljepoti koji osvježava i obnavlja blagostanje dehidrirane i suhe kože. 

U profesionalnom tretmanu hidratacije, 51+3 HYALU COMPLEXTM sadrži hijaluronsku kiselinu i ceramide (lipidni derivati koji djeluju kao međustanična cementna supstanca u kožnoj barijeri). Namijenjeni su za borbu protiv gubitka vode iz kože te za bolju zaštitu od vanjskih faktora i zdravlje kože.

Vidljivi i mjerljivi rezultati na staničnu aktivnost:

 Povećana zaštita od onečišćivača +38%
 Poboljšana funkcionalnost kožne barijere +26%
 Stimulacija proizvodnje hidratacijskih gena +42%


Zdravlje vaše kože ovisi o integritetu njezinog hidrolipidnog sloja te načina na koji on funkcionira kao barijera. Kada se to promijeni, povećava se transepidermalni gubitak vode te koža postaje dehidrirana, suha, krhka i sklona borama. Nastaje osjećaj nelagode i „zategnutosti“ kože. Regulacija razine vode u koži također ovisi o stanicama kože jer one reguliraju zaštitu kožne barijere i proizvode lipide, šećere i druge komponente važne za vezanje vode na kožu. 

Snaga Diego Dalla Palma tretmana je ekskluzivni 51+3 HYALU COMPLEXTM za višestruki biorevitalizirajući učinak koji vraća optimalnu razinu vitalnih elemenata ključnih za staničnu komunikaciju te se bori protiv nedostataka na koži na nekoliko razina. Koža je uravnotežena i intenzivno regenerirana. 

U tretmanu hidratacije, 51+3 HYALU COMPLEXTM  sadrži hijaluronsku kiselinu i ceramide za borbu protiv gubitka vode iz kože te za bolju zaštitu od vanjskih faktora. 

AKTIVNI SASTOJCI
Hydra-gene complex:
Hydra-gene complex je kompleks biljke koji poboljšava staničnu komunikaciju i pomaže aktivaciji hidratacijskih gena, odgovornih za produkciju komponenata hidrolipidnog sloja, učvrščujući spajanje stanica epiderme (zaštita kožne barijere) i neo-produkcija aquaporins (kanali vode prisutni na površini stancia i odgovorne za dinamičan protok vode između unutarnjeg i vanjskog dijela stanice i za regulaciju optimalne razine različitih slojeva kože).
Hydra-fluxTM:
Hydra-flux je novi hidratacijski kompleks baziran na aminokiselinama iz kvasca. Regulira protok vode na staničnoj razini, stimulirajući produkciju aquapori-3. Razvija kapacitet stanica radi zadržavanja vode i poboljšava transport od stanice do stanice, jamči aktivnu i duboku hidrataciju kože, ostavljajući je glatkom i mekom pružajući dugotrajniji sjaj i svježinu.

Cilj profesionalnog Diego Dalla Palma tretmana hidratacije za dehidriranu i suhu kožu je ukloniti ne samo mrtve stanice i nečistoće s površine kože, već i djelovati iznutra kako bi se oslobodile stanice od slobodnih radikala i drugih tvari koje blokiraju funkcije kada ih se previše nakupi.   

Vrijeme trajanja tretmana: 50 minuta 

Uz profesionalni tretman hidratacije koji možete rezervirati u svom beauty/spa centru, preporučujemo proizvode za kućnu njegu:

 
Diego Dalla Palma MOISTURISING DAY CREAM SPF15 50ml
Krema za intenzivnu hidrataciju i jačanje kože u kombinaciji sa savršenom površinskom zaštitom od sunčevog zračenja sa zaštitnim faktorom 15. Krema se preporučuje za učinkovitu borbu protiv pojave znakova starenja i fotostarenja. Aktivni sastojci u kremi potiču proizvodnju „akvaporina 3“, irigacijskih kanala u koži, koji se s godinama smanjuju. Cijena: 297,00 kn. Za više informacija o kremi kliknite na link.



Diego Dalla Palma 24-HOUR ACTIVE CREAM 50ml
Proizvod u borbi protiv dehidracije i znakova starenja, uz poboljšanje stanične komunikacije i poticanje aktivacije hidracijskih gena koji proizvode dijelove hidrolipidnog sloja, za učvršćivanje spojeva epidermalnih stanica i obnovljenu proizvodnju akvaporina (in vitro studije na staničnim kulturama). Koža je potpuno hidrirana, osvježena i njegovana. Cijena: 340,00 kn. Za više informacija o kremi kliknite na link.



Diego Dalla Palma CONCENTRATED CERAMIDE 30ml
Vraća optimalnu ravnotežu vlažnosti i pruža jednoličan izgled ljuskavoj koži, tretirajući najteže nelagode suhe i tanke kože, uzrokovane ne samo prirodnom krhkošću određenih tipova kože, već su često i rezultat oštećenja uzrokovanog agresivnim sredstvima za higijenu, stresom, onečišćenjem, pretjeranim izlaganjem UV zrakama i hladnim ili vrućim vremenskim uvjetima. Koža je pomlađena i snažnija. Cijena: 297,00 kn. Za više informacija o kremi kliknite na link.



Diego Dalla Palma SOS GEL MASK 75ml
Intenzivna maska za tretman hidratacije i obnavljanja posebno dehidrirane i suhe kože. Prava „oaza“ za suhu kožu. Osvježava i vraća hidro-ravnotežu kože, štiteći ju od iritacija i stezanja, te umirujući crvenilo. Posebno se preporuča nakon izlaganja intenzivnim vremenskim uvjetima (hladnoći, suncu, vjetru). Cijena: 215,00 kn. Za više informacija o kremi kliknite na link.

Za više informacija o proizvodima za kućnu njegu i kupovini kontaktirajte svoj beauty ili spa centar ili nas nazovite na 01 3881 275 svakog radnog daa od 9 do 15 sati. Možete nas kontaktirati i putem e-maila