Početna Savjeti

Beauty corner - blog

Blog tvrtke Da ljepoti d.o.o. mjesto je u kojem ćemo Vas upoznavati s novitetima iz naše tvrtke te s novitetima iz svijeta kozmetike, otkrivati Vam make up tajne ali i kreirati make up tutoriale! Pratite nas redovito, vjerujemo da ćete uvijek pronaći nešto zanimljivo!

Imate li nedoumica, kontaktirajte nas na na [email protected] za savjete oko proizvoda za lice i tijelo na koje će Vam odgovoriti mr.ph. Seka Zebić.

Potrošni materijal i profesionalni proizvodi za vaš kozmetički salon!

Potrošni materijal i profesionalni proizvodi za vaš kozmetički salon!

Otvaranje kozmetičkog salona može biti uzbudljivo, ali istovremeno zahtijeva pažljivo planiranje i donošenje brojnih odluka. Od pronalaska idealne lokacije, zapošljavanja stručnog osoblja, do opskrbe visokokvalitetnih proizvoda i potrošnog materijala – svaki korak je ključan za uspjeh. U ovom tekstu doznajte kako pravi odabir veleprodajnog partnera može značajno utjecati na uspjeh vašeg kozmetičkog salona i zašto je Da ljepoti idealan partner za vašu poslovnu priču.

Kako se uspješno boriti protiv starenja?

Kako se uspješno boriti protiv starenja?

Bore na licu, čelu, usnama ili bore od smijanja – sve se to kako starimo pojavljuje na našem licu. Možda nije ono što želimo čuti, ali bore su potpuno prirodna pojava, a najčešće se nalaze na licu, vratu i rukama. Ne možemo izbrisati godine, ali možemo spriječiti i ublažiti znakove starenja, a znamo i kako.