Početna Savjeti Video savjeti Jean Klebert In Smile Kit za izbjeljivanje zubi

Jean Klebert In Smile Kit za izbjeljivanje zubi

28.10.2015

Video savjeti

Kako bi Vašoj blistavoj koži omogućili još blistaviji bijeli osmjeh bez rizika od oštećenja zubiju, Jean Klebert je za Vas stvorio novi prirodni proizvod za izbjeljivanje zubi u suradnji sa dr. med. dent. spec. stom. protetike Filippo Caliceti iz Bologne.

InSmile – bijeli zubi za samo 15 minuta dnevnog rituala bez oštećenja zubne cakline. Set je dovoljan za 20 tretmana.


Kit sadrži:
1. Specijalnu InSmile udlagu koja se puni prije tretmana na način da se postavi na sunčevo svjetlo ili bilo koji izvor svjetlosti na samo 5 minuta (idealan izvor svjetlosti je sunčevo svjetlo);
2. Sprej 15ml za sterilizaciju zubi i usne šupljine prije tretmana;
3. Gel (tuba 50ml) za izbjeljivanje dostatan za 20 tretmana.

Kako se koristi:
Nakon što ste napunili udlagu na izvoru svjetlosti, napunite je gelom za izbjeljivanje (preporučujemo korištenje štapića za uši prilikom razmazivanja gela u udlagu).
Oprane zube i usnu šupljinu pošpricajte sa sprejom za sterilizaciju (možete korisiti i vatu). Postavite zubnu udlagu sa gelom u usnu šupljinu, kako je prikazano na slici, i ostavite da stoji 15 minuta. Nakon završenog tretmana udlagu isperite mlakom vodom i pošpricajte sprejom za sterilizaciju.

Kit možete koristiti povremeno, za posebne prilike (3 do 4 dana za sjajnije i bijelije zube) ili za dugotrajan efekt izbjeljivanja 7 do 10 dana.

Cijena: 340 kn (besplatna dostava). Kupite In Smile na web shopu daljepoti.hr ili naručite e-mailom, odnosno na telefon 01 3881 275 od 9 do 15 sati. 

Pogledajte video:


InSmile je kozmetički proizvod baziran na Sodium percarbonat-u i prirodnim sastojcima (ZERO SODIUM PERBORATE) sa manjom količinom od 0,1% hidrogen peroksida, što je u skladu sa talijanskim i europskim normama.