Početna Savjeti Video savjeti Jean Klebert T-Shock tretmanom i proizvodom do savršene kože

Jean Klebert T-Shock tretmanom i proizvodom do savršene kože

05.02.2016

Video savjeti

Ovaj revolucionarni tretman K-tape trakama, vašoj koži omogućit će potrebnu elastičnost, čvrstoću i vidljivo smanjenje bora. Krajni rezultat je zaglađena površina kože ujednačene boje, te poboljšane strukture i funkcije svih slojeva kože.

Riječ je o trakama koje se postavljaju na lice u smjeru limfnih žila, potiču dreniranje tekućina, izlučivanje toksina i opuštaju napete mišiće, a svoje su djelovanje potvrdile u fiziklanoj medicini gdje je metoda poznata pod nazivom K-tape. 

K-tape (ili kinezio taping) posljednjih godina postao je popularna metoda, najprije u fizikalnoj medicini, a od nedavno i u kozmetičkim tretmanima. Osim što je jednostavna za primjenu, nakon što se prođe edukacija, ova metoda vrlo brzo daje željene rezultate. U fiziklanoj medicini koristi se za liječenje sportskih ozljeda pri čemu donosi trenutno olakšanje i brze obnove mišićne strukture.

K- tape trakama u fizikalnoj medicini djeluje se na funkcije mišića – povećava se njegov tonus ili se smanjuje ako je to potrebno, uklanja probleme zglobova, smanjuje bol i poboljšava protok cirkulacije krvi i limfe.

U kozmetičkom tretmanu također se koristi za poboljšanje tonusa mišića, ali i za bolji protok limfe i izlučivanje toksina i štetnih tvari, te za bolju cirkulaciju krvi čime se povećava dotok hranjivih tvari u tkiva. Upotrebljavaju li se sa ciljanim proizvodima koji koži nadoknađuju tvari, K-taping daje brzo vidljive ali i trajne rezultate.
Face taping predviđa postavljanje traka u smjeru Langerovih linija tj. linija napetosti kože  koje ovise o rasporedu kolagenskih vlakana u dermi, čija se otpornost i elastičnost s vremenom smanjuje. Svakom licu prilagođava se duljina traka.

Učinak postignut Face Tapingom dodatno se poboljšava specijalnom Phisioroulage masažom koja djeluje na opuštene dijelove lica. Masažom se potiče cirkulacija i djeluje na povratak volumena mišića koji znamo da su izravno povezani s kožom.

Krajni rezultat je zaglađena površina kože ujednačene boje, te poboljšane strukture i funkcije svih slojeva kože o kojima ovisi njena elastičnost, čvrstoća i hidratiziranost.

Na vrijeme dogovorite svoj termin zaglađivanja kože i napokon se riješite bora.

Posjetite svoj obližnji beauty/spa centar ili nas kontaktirajte na 01 3881 275 od 9 do 15 sati ili putem maila.

Preporučujemo i proizvod za kućnu njegu Jean Klebert T-Shock Face Anti Wrinkle Patches, specijalni anatomski flaster za područje oko usnica i/ili očiju koji sadrži 15 folija sa po 2 anatomska flastera. Kozmetički flaster je koncentrat aktivne tvari koji djeluju za brzu obnovu i uklanjanju bora tako da se već kod prve aplikacije vide znatne promjene. mpc: 245,00 kn

A ako vas zanima kako spriječiti bore spavanja, pročitajte knjigu mr.ph. Seke Zebić “Kako zaustaviti starenje“, koju možete kupiti na našem web shopu.

Pogledajte kratki video o tretmanu i upotrebi kozmetičkih flastera:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za sve informacije i pitanja, tu smo za vas..

Vaš
Da Ljepoti team