Početna Savjeti Video savjeti Za vaše vitko tijelo... T-Shock 31 tretman!

Za vaše vitko tijelo... T-Shock 31 tretman!

19.02.2016

Video savjeti

T-Shock 31 je beauty protokol znanstveno dokazan da smanji vaš konfenkcijski broj.

Sa svojom 31 ljekovitom biljkom i 7 najdjelotvornijih učinaka (detoksifikacijski, termički, drenažni, lipolitički, tonifikacijski, diuretski i antioksidativni) postignuti oblik tijela je dugotrajan. 

U srcu tretmana Jean Klebert T-Shock 31 je njega s ekskluzivnim spojem soli koje u kombinacijji s T-Shock gelom oblikuju i detoksificiraju tijelo. T-Shock Gel je sačinjen od 31 ljekovite biljke i primjenjuje se na cijelo tijelo (osim na grudi). Nakon ljekovitog djelovanja gela, tijelo se zamotavanjem u bandaže počinje modelirati pomoću tzv. “spužva efekta” kojim se višak tekućine upija zahvaljujući prethodno natopljenim bandažama u T-Shock 31 soli. Uspješnost tretmana Jean Klebert T-Shock 31 vidi se u rezultatu da je postignuti oblik tijela dugotrajan.

Na vrijeme dogovorite termin za svoj T-Shock 31 tretman i postanite zadovoljni svojim tijelom!

Kontaktirajte svoj obližnji beauty/spa centar ili nas nazovite od 9 do 15 sati na 01 3881 275, no možete nam i pisati na mail. Tu smo za vas za sva vaša pitanja i veselimo se vašem pozivu!

 


 

Nakon tretmana ili ukoliko želite sami djelovati u borbi protiv neželjenog celulita i dovesti svoje tijelo do potrebne forme, preporučujemo proizvode za kućnu njegu - anticelulitne kreme s učnikom kavitacije i radio-frekventog djelovanja. 

DermaKleb Body Anti-Cellulite Cream Critical Points Cavitaion Effect 150ml (254,00 kn) - posebna formula s kavitacisjkim efektom koja sadrži koncentrat aktivnih sastojaka koji aktiviraju cirkulaciju u hladnim područjima celulita. 

DermaKleb Body Anti-Cellulite Cream Radio Frequency Effect 150ml (190,00 kn) - anticelulitna krema s radiofrekventnim efektom čija formula sadrži sve funkcionalne sastojke Dermakleb Body linije koji su u stanju aktivirati lipolizu u kritičnim zonama gdje se pojavljuje celulit. 

 

Pogledajte kratki video o tretmanu T-Shock 31: