Početna Savjeti Makeup Baza za lice i kapke

Baza za lice i kapke

13.06.2012

Makeup

Dolaze topliji dani a time i vaše muke po makeup-u. Ili trebate rješenje za dugotrajni makeup? Sjenilo na Vašim kapcima nestaje ili se sakuplja u pregibu, a puder nestaje sa T-zone Vašeg lica? Danas Vam dajemo savjete kako riješiti te probleme.

Kapci većina žena i djevojaka su masni što prouzrokuje nakupljanje sjenila u pregibu kapka svega par sati nakon nanošenja. I tako sav trud da zablistate pada u vodu. Rješenje za Vaše probleme je vrlo jednostavno i dostupno za svega par klikova: BeYu baza za kapke!

Kod nanošenja baze za kapke vrijedi pravilo: manje je više. Stoga je količina baze za kapke veličine zrna riže i više nego dovoljna za jedan kapak. Nakon što bazu nanesete na donji kapak (sve do obrva, jer i highlighter sjenilo treba ostati cijeli dan nepomično), malo razmažite i uz liniju donjih trepavica. Pričekajte minutu da se posuši (slobodno prstima utapkajte bazu dodatno u kožu) i Vaš kapak je spreman za upotrebu. Ne samo da Vaše sjenilo izdržati cijeli dan već će biti i pigmentiranije.

Kao što većina djevojaka ima masne kapke tako je i najzastupljeniji tip kože mješovita koža (a ni masna koža ne zaostaje u statistici). Problemi sa T-zonom su svima velika muka, jer sebum vrlo lako prosijava iz kože. Prosijavanjem sebuma podloga nestaje i nakon nekoliko sati izgledamo kao da nismo ni  nanijeli puder.

Rješenje je silikonska baza za lice Malu Wilz. Baza se nanosi na čisto i hidratizirano lice, dovoljna je količina zrna graška. Pričeka se minutu da se upije i Vaše lice spremno je za podlogu. Silikonska podloga napravit će štit i držati sebum pod kontrolom satima.

Dodatan savjet za jako masnu kožu ili kožu sklonu znojenju. Prije nego nanesete bazu na lice višak sebuma uklonite matirajućim listićima ili maramicom (dovoljan je samo jedan sloj). Tada će baza još bolje sjesti na lice i ostavit kažu kožu besprijekornu satima.

P.S. Ne zaboravite da prilikom svake kupnje, neovisno o iznosu, možete izabrati dva uzorka! Svakako neka jedan od ta dva bude uzorak BeYu baze za kapke.

Vaša Ana