Početna Savjeti Makeup BeYu BB kreme

BeYu BB kreme

12.09.2012

Makeup

BB kreme, iznimno popularne ove sezone, novitet su u ponudi  BeYu kozmetike. Dolaze u 3 nijanse, a detaljnije o njima pročitajte u nastavku.

BB kreme iznimno su tražene zbog višestruke funkcije koju pružaju Vašoj koži. Zaštitni faktor 25 uz zaštitu od UVA zračenja, hijaluronska kiselina koja zaglađuje i osvježava kožu i daje joj mladenački ten samo su neke od kvaliteta ove kreme. Također, BeYu BB krema je bez ulja, mirisa, parabena i mineralnog ulja. Samim time pogodna je i za osjetljivu kožu.

Zbog svoje prozračne teksture nema veliku moć prekrivanja. Stoga, želite li zaštiti svoje lice, a niste ljubitelj tekućih podloga za lice, ova BB krema biti će rješenje za Vas. Također, ovu BB kremu možete koristiti i kao primer za tekuću podlogu i time produljit njen vijek, a istovremeno zaštiti lice visokim zaštitnim faktorom i osvježit kožu hijaluronskom kiselinom.

Karakteristika ovih krema je da se savršeno stapaju sa Vašim tenom i na licu su neprimjetne, pritom ostavljajući prirodan sjaj kože. BeYu BB kreme dolaze u 3 nijanse. U nastavku pogledajte swatcheve i opise svake od njih.

Nijansa broj 2

Nijansa 2 je izrazito svijetla nijansa, hladnog podtona. Pogodna je za svijetliju i srednje svijetlu kožu.

Nijansa broj 4

Nijansa 4 je srednje tamna nijansa pogodna i za tamopute djevojke. Nijansa je toplog podotna, što je i karakteristično jer svi koji su toplog podtona i puno lakše i jače tamne.

Nijansa broj 6

Nijansa 6 specifična je nijansa jer je u pitanju breskvasta nijasa, koja iako možda čudna na prvi pogled, ona se vrlo dobro stapa sa svim tonovima kože. Za nju bi se moglo reći da je univerzalna nijansa.

BeYu BB kreme eksluzivno su dostupne u web shopu DALJEPOTI.HR, a možete ih pronaći ovdje.

Imate li kakvo pitanje, budite slobodni kontaktirati me na mail: [email protected]

Vaša Ana