Početna Savjeti Makeup BeYu Catwalk puder u kamenu

BeYu Catwalk puder u kamenu

28.08.2012

Makeup

Sastavni dio svake kozmetičke torbice je puder u kamenu. On je jedan od baznih stari koje moramo imati uvijek sa sobom. Ne treba li Vaše lice velike korekcije on će zamijeniti tekuću podlogu, a ukoliko ga nanesete na tekuću podlogu matirat će ju i zadržat na Vašem licu satima.

Želite li izbjeći praškast izgled lica tada puder nježno utapkajte velikim kistom ili spužvicom. Ukoliko ćete na ovaj način nanositi puder, tada neće nehotice obrisati tekuću podlogu već ćete ju fiksirati.

BeYu Catwalk puder u kamenu dolazi u 4 nijanse. Sama ambalaža je elegantna srebrna kutijica od tvrde plastike sa velikim ogledalom u unutarnjoj strani poklopca. Količina je 9 g što će Vam biti dostatno dugo vremena.

Nijansa broj 2

Svijetla nijansa koja će pristajat svima toplog podtona. Pogodna je za zimske mjesece, kada je lice svjetlije.

 

Nijansa broj 4


Svijetla nijansa koja će pristajat svima hladnog podtona. Sa lagano rozim pigmentom pristajat će izrazito svijetlim osobama.

              

Nijansa broj 6

 

Tamnija nijansa koja će pristajat svima hladnog podtona u ljetnim mjesecima. Ova nijansa je zamjena za nijansu broj 4 u mjesecima kada Vaš ten dobije tamniju boju.

Nijansa broj 8

Tamnija nijansa koja će pristajat svima toplog podtona u ljetnim mjesecima. Ova nijansa je zamjena za nijansu broj 2 u mjesecima kada Vaš ten dobije tamniju boju.

 

BeYu Catwalk puderi imaju veliku vrlinu da se odlično stapaju sa tenom kože i drže ju matiranu satima nakon nanošenja pudera.

Svi puderi ekskluzivno su dostupni na web shopu DALJEPOTI.HR, a pogledati ih možete ovdje
Imate li kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na mail ana@daljepoti.hr

Vaša Ana