Početna Savjeti Makeup BeYu rumenila

BeYu Blusher rumenila

17.07.2012

Makeup

Makeup je potpun tek kada na lice nanesete rumenilo. Ono će Vašem licu dati zdrav sjaj i završni touch koji će zaokružiti Vaš makeup. S rumenilom se vrlo često može pretjerati, no da se to Vama ne bi dogodilo predstavljam Vam rumenila s kojima nikako ne možete pretjerati. Upoznajte BeYu rumenila.

BeYu makeup se i ovaj put ne samo kvalitetom, već i dizajnom istaknuo među našom ponudom. Predivna srebrna kutija, od čvrste plastike, s velikim ogledalom na unutarnjoj stranici poklopca oduševit će vas na prvi dodir. Dok će Vas rumenilo oduševit svojom strukturom koja, unatoč puderastom obliku, nije praškasta i nema bojazni da ćete pretjerati s rumenilom na obrazima.

Ljetni hit svakako su bronzeri, koje možete odabrati u dvije nijanse. Ukoliko želite svojim obrazima dati prirodan sjaj s malo boje tada je nijansa #260 Vaš izbor, želite li ih ipak jače naglasiti tada Vam predlažem nijansu #170. U nijansi #170 je naglašen narančasti podton, na koji svakako pripazite ukoliko Vam ne pristaje.

#260

#170

Želite li svojim obrazima dati prirodni, rumeni  sjaj tada Vam predlažem nijansu #120. Unatoč tome što je u kutijici dosta tamna ružičasta nijansa, na licu će ostaviti osvježavajući trag. Ova nijansa također je idealna za svjetlopute djevojke, kao i za hladne zimske dane.

#120

Volite li igrati na sigurno i Vaš izbor su breskvaste nijanse, tada Vam predlažem nijanse #141 koja je zagasita breskvasta nijansa i #270 koja je topla breskvasta nijansa.

#141

#270

Unatoč neograničenom izbornu rumenila na tržištu, vrlo je teško naći mat rumenilo. Upravo je rumenilo #115 takvo. Hladna roza nijansa idealna je za odvažne.

 #115

Koje rumenilo je Vaš izbor?

Cijena rumenila je 54,00 kn, a pronaći ih možete ovdje.

Imate li pitanja, svakako me kontaktirajte na mail: [email protected]

Vaša Ana