Početna Savjeti Makeup BeYu Fun & Style Quattro sjenila

BeYu Fun & Style Quattro sjenila

15.05.2013

Makeup

U kozmetici nikada 1+1 nije 2. Ponekad nešto, što košta puno novaca bude razočaranje, ali isto tako oduševe nas jeftini proizvodi. Cijena zaista nije uvijek garancija. I upravo zbog toga odlučila sam vas upoznati s sjenilima zbog kojih sam u prvi tren bila jako skeptična, da bi na kraju ostala zaljubljena.

Već na prvi pogled na ovim sjenilima u paleti zamijetit ćete da površinom dominira shimmer. I to nije bio shimmer koji je sitan, prilagođen nijansi. Upravo suprotno. Velik, srebrni shemmer koji je izazivao skepsu. Zašto? Prije svega veliki shimmer može imati grube čestice koje grebu kapke, dakle ono što svakako želimo izbjeći. Jedna nijansa shimmera nikako nije poželjna u svim nijansama sjenila. I za kraj, bilo ga je zaista previše. Jedina nada koja je bila je da se radi samo o površinskom sloju, srećom i radilo se.

Nakon što se skine površina sjenila i shimmer skupa s njom, dobivate predivno sjenilo kremastog završetka i savršene pigmentiranosti.

Sjenila su na web shopu DALJEPOTI.hr dostupna 4 nijanse: #57 (smeđe brončani tonovi), #75 (zeleni tonovi), #76 (plavi tonovi) i #92 (ljubičasto crvenkasti tonovi). Svaka paleta sadrži 4 sjenila u gradaciji, od tamnijih do svjetlijih. Iako su sjenila kompaktibilna, zamjerka svim paletama bi bila što je najsvjetlija nijansa gotovo bijela s završetkom smeđe/zelene/plave/ljubičaste. Dakle, ovisno o kojoj paleti se radi.

#57

#75

#76

#92

Nakon što se skine prvi sloj, dobijete izvrsna sjenila što možete vidjeti na slici.

 

Količina je 4 x2 g, a cijena je 57,30 kn te su dostupna je na ovom linku.
 

Imate li kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na mail:[email protected]

Vaša Ana