Početna Savjeti Makeup BeYu Hydro Star Volume ruž

BeYu Hydro Star Volume ruž

03.10.2012

Makeup

Dolaskom hladnijih dana, baš kao i naša odjeća, mijenja se naša makeup rutina. Mnoge žene u toplijim mjesecima rađe posežu za sjajila, dok u hladnijim mjesecima prednost ipak daju ružu. Pri odabiru ruža, bitno pravilo bi moralo biti – da njeguje Vaše usne. 

BeYu Hydro Star Volume ruž bogat je hijaluronskom kiselinom pohranjenom u sferulitnim kristalima® koji sadrže aktivan sastojak i osiguravaju njezino konzistentno i kontrolirano otpuštanje. Redovitom upotrebom, nakon 30 dana vlažnost usana je povećana za 22,5%, a volumen se u istom razdoblju povećava za 13,8%. 

 

 

Za razliku od sjajila, ruževi ne trpe ispucale i ne njegovan usne, posebno crveni ruž. BeYu Hydro Star Volume ruž vam pruža zaštitu i njegu kroz kontinuirano korištenje. Izaberite svog favorita među 9 dostupnih nijansi.

#324

Nude roza nijansa, kremastog završetka neizostavan je dio svakog nesesera. Odlučite li se za tradicionalni smokey eyes, ovaj ruž će biti idealan odabir.

 

#342

Boja mesa u kombinaciji sa tamnom rozom, kremastog završetka idealna je nijansa za svaki dan. Sa njom nikada nećete pogriješiti, pristaje svima.

#362

Tamno rozi ruž, kremastog završetka, spada u još jednu klasičnu nijansu, posebno popularnu u mlađoj generaciji.

 

#384

Za crveni ruž, nužno je imati njegovane usne, je on više od bilo koje nijanse ističe svaku manu Vaših usana. Ovim ružem dobivate njegu i crveni ruž, idealnu kombinaciju koja ne ide jedna bez druge.

 

#410

Narančasta je boja jeseni.  Predivna narančasta nijansa sjajnog završetka, a laganim zlatnim presijavanjem.

 

#420

Koraljna nijansa sa zlatnim duokromskim presijavanjem, koje će se pokazati na Suncu.

 

#436

Kremasta srednje svijetla roza nijansa. Posebno će se istaknuti na tamnoputim djevojkama.

 

#450

Ponekad fotografija ne može uhvatiti sve vrline jednog ruža, upravo je ova nijansa takva. Duokromska roza nijansa sa plavičastim i svjetlo zlatnim presijavanje. Idealna je za djevojke svjetlije puti.

 

#458

Kremasta svjetlo roza nijansa, pristajat će djevojkama i svijetle i tamnije puti.

Želite li gloss izgled, nanesite na ruž Malu Wilz Lip color u istoj ili sličnoj njansi ili BeYu sjajilo. 

Sve nijanse ruževa ekskluzivno su dostupne na web shopu DALJEPOTI.HR, a pogledati ih možete ovdje
Imate li kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na mail [email protected]

Vaša Ana