Početna Savjeti Makeup Beyu Light Reflecting tekuća podloga

Beyu Light Reflecting tekuća podloga

22.01.2013

Makeup

Danas vas upoznajem s BeYu Light Reflecting podlogom koje je najbolje prodavana BeYu tekuća podloga za lice. U web shopu daljepoti.hr dostupna je u 5 nijansi. 

BeYu kaže o Light Reflecting tekućoj podlozi: Luksuzna podloga za savršen ten. Naša baršunasta reflektirajuća podloga zaglađuje i rafinira izgled vaše kože. Pigmenti koji reflektiraju svjetlost, dragocjeni skvalen i visokoučinkoviti UV filtri ovu podlogu čine idealnom za prikrivanje nesavršenosti i sjajan i zdrav izgled kože. Sadrži vitamin E. Namijenjena za sve tipove kože.

 

Vjerujem da vas zanima i što bi ja rekla o njoj. BeYu Light Reflecting tekuća podloga zaista u sebi sadrži sjajne čestice koje izvrsno „probude“ umornu i dehidriranu kožu kakva je većini ovih hladnijih mjeseci. Prekrivanje je u jednom sloju slabo, tek nakon 2 sloja dobiva srednje prekrivanje. Koža izgleda zdravo s njime, ne sjaji se pretjerano no ipak ju ne bi preporučila svim tipovima kože. Vlasnici masne kože definitivno moraju izbjegavati ovakav tip podloge, jer imaju i previše sjaja. Vlasnici mješovite kože će ju morati matirati, no ona tada gubi svoj prirodni sjaj koja joj je glavna karakteristika. Tako da bi ovu podlogu ipak preporučila prvenstveno pripadnicima normalne i suhe kože.

Nijansa #1

Svijetla, neutrala prema hladnom podtonu nijansa.

Nijansa #2

Svijetla nijansa toplog podtona.

Nijansa #3

Srednje svijetla nijansa, hladnog podtona.

Nijansa #4

Srednje tamna neutralna nijansa.

Nijansa #7

Srednje tamna do tamna nijansa toplog podtona.

Ambalaža je staklena bočića na pumpicu koja omogućuje izvrsno doziranje proizvoda. Iako ne postoji zaštitni čep, pumpicu je moguće zablokirati te time nećete imati brigu od istjecanja podloge u nekontroliranim situacijama.

Tražite li podogu koja lagano prekriva, lagana je na koži i da budete sigurno da vam koža diše, onda je ovo podloga za vas.

BeYu  Light Reflecting tekuća podloga je dostupna u web shopu DALJEPOTI.HR po cijeni od 144,00 kn za što ćete dobiti 30 ml proizvoda.

Imate li kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte na mail: [email protected]
 

Vaša Ana