Početna Savjeti Makeup BeYu maskare

BeYu maskare

22.08.2012

Makeup

Završni detalj svakog makeupa je savršeno nanesena maskara. A da bi bila savršeno nanesena mora biti pomno odabrana. Upoznajte naše favorite među BeYu maskarama. Da bi ste lakše upoznali svog favorita i ovaj put smo Vam priredili swatcheve svake pojedine maskare!

BeYu Beauty Queen Volume Waterproof Maskara  

BeYu Beauty Queen Volume Waterproof Maskara je mnogima bila favorit ljeta, što ne čudi jer zaista puno pruža. Osim što je vodootporna, ona pruža volumen istovremeno razdvajajući trepavice. Svojstvo vodootpornosti  Vam pruža sigurnost na vrelim temperaturama da neće ostaviti tragove na Vašem licu. Cijena je 98,40 kn za količinu od 12 ml.

BeYu Model Maskara

BeYu Model maskara mnogima zapinje za oko zbog neobičnog oblika četkice. Upravo zbog tog oblika ona daje duljinu i volumen u samo 2 poteza. Vrlo je jednostavna za rukovanje a zbog oblika će lako dohvatiti i male vlasi trepavice u unutarnjem kutu oka kao i donje trepavice. Cijena je 82,60 kn za 9 ml.

 BeYu Lengthening Maskara

BeYu Lengthening Maskara omogućuje maksimalnu duljinu Vašim trepavicama. Zbog uskog vrha ćete lako doprijeti do malih vlasi u unutarnjem kutu oka kao i do donjih trepavica. Iako se radi o klasičnoj i vrlo jednostavnoj četkici, ona će moći napraviti puno više od duljine. Nanesete li ju uz sam korijen trepavica i kratkim cik-cak pokretima nanosite od korijena, dobit će te i volumen. Cijena je 39,50 kn za 6 ml.

Sve maksare ekskluzivno su dostupne na web shopu DALJEPOTI.HR, a pogledati ih možete ovdje

Imate li kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na mail [email protected]