Početna Savjeti Makeup BeYu mono sjenila

BeYu mono sjenila

08.08.2012

Makeup

 

Volite li više palete sjenila ili ste vjerni određenim nijansama? U svakom slučaju, Vaš kriterij prilikom odabira sjenila mora biti kvaliteta.

Želite li istaknuti svoj pogled, svakako treba obratiti pažnju na svjetlije nijanse. Ono što čini posebnim BeYu mono sjenila u svjetlijim nijansama je njihov sjaj koji daju.

 

Nijansa 105 sa prljavo bijelom kao baznom nijansom ima sedef završetak koji se presijava srebrnim sjajem. 

 Nijansa 210 predivna je gotovo mat nježno roza nijansa. Vaše oči će zablistati ukoliko ju nanesete na kapak, a pogled će biti otvoren.

 

Nijansa 252 je klasična bijela nijansa. Znale li da djevojke i žene u paletama prvo potroše upravo bijelu nijansu? Bijelo sjenilo možete nanosit samo, ispod obrva kao highlighter, na unutarnju kuta oka ili na waterline. 

 

Nijansa 258 je savršena ljetna nijansa za preplanulu put i brzinski svakodnevni makeup. Zbog sedefastog završetka i presijavanja na boju šampanjca, poslužit će i kao highlighter na licu.

 

Nijansa 377 je sedef roza nijansa koja se presijava na bijelo. Baš kao i nijansa 258 biti će idealna za brzi ljetni makeup koji će posebno pristajat djevojkama i ženama sa brončanom puti.

 

Nijansa 391 upravo kao i nijansa 252 bezvremenska i pristaje nam i kao sjenilo i kao highlighter, ali će i predivno otvoriti pogled nanesete li ju na unutarnji rub kapka.

.

 

Nijansa 101 je ljetni must have. Sa njom ste se mogli upoznati u tutorialu. Predivna brončana nijansa.

 

Nijansa 111 nije klasična maslinasto zelena nijansa, već se presijava sa zlatnim sjajem.

Nijansa 127 je jedan od mojih favorita. Siva nijansa koja je se presijava metalik ljubičastim sjajem. Želite li intenzivniji izgled, nanesite ju vlažnim kistom.

 

Nijansa 266 je prava morska boja. Predivno tirkizno pigmentirano sjenilo uz kojeg nećete biti nezamijećeni. 

 

Nijansa 270 je baby blue nijansa koja će izvrsno pristajati posebno crnkama sa smeđim očima. A sedef bijeli završetak dati će mističnost Vašem pogledu.

 

 

Sve nijanse i sjenila ekskluzivno su dostupne na web shopu DALJEPOTI.HR, a pogledati ih možete ovdje.

Imate li kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na mail [email protected]

Vaša Ana