Početna Savjeti Makeup BeYu Star Gloss

BeYu Star Gloss

13.03.2013

Makeup

Nakon teške zime, kada na usne češće nanosimo ruževe, početkom proljeća vrlo često ruževe zamjenjujemo za lagana i prozračna sjajila. Upoznajte 9 prekrasnih sjajnih BeYu Star Gloss nijansi sjajila. U bogatom izboru, sigurno ćete naći svoju savršenu nijansu sjajila.

BeYu u svoje proizvode uvijek umeće maksimum, tako da ni BeYu Star Gloss sjajila nisu „samo“ sjajila. Osim prekrasne baršunaste teksture koja klizi po usnama i ravnomjerno se nanosi, ova sjajila sadrže vitamin E koji štiti od slobodnih radikala te ulje sezama i nima koji hrane kožu i njeguju ju.

Nježan miris svježine koji ovo sjajilo ostavlja na usnama, trajat će dugo, ali nije intenzivno da bi Vam smetalo pri svakodnevnom funkcioniranju. Sjajila se nanosi lagano zakrivljenim aplikatorom koji izvrsno sjeda na usne. 

Meni najdraža vrlina ovih sjajila je što nisu ljepljive strukture i nisam imala problema s njima da mi kosa ostaje zaljepljena na usnama, kao što je to vrlo česti slučaj sa sjajilima.

Svaka nijansa u sebi sadrži reflektirajuće čestice koje privlače pogled na Vaše usne. U Web shopu DALJEPOTI.hr BeYu Star Gloss sjajilo je dostupno u 9 nijansi.

#08

Nijansa boje usana s plavičastim sitnim shimmerom.

#12

Kombinacija roze i narančaste nijanse sa zlatnim shimmerom koji daje pomalo metalik sjaj na usnama.

#19

Zagasita ružičasta nijansa sa zlatnim shimmerom.

#43

Narančasta nijansa sa zlatnim shimmerom. Izvrsna ljetna nijansa koja će savršeno istaknuti preplanulu put.

#48

Baby roza nijansa sa zlatnim shimmerom.

#51

Ciklama ljubičasta nijansa sa zlatnim shimmerom. Ova nijansa se posebno ističe po kremastoj teksturi i gustoći koja ostavlja boju na usnama baš kao i ruž.

#55

Baby roza nijansa sa srebrnim shimmerom.

#62

Tamno  ljubičasta nijansa sa zlatnim shimmerom. Ova nijansa se posebno ističe po kremastoj teksturi i gustoći koja ostavlja boju na usnama baš kao i ruž.

#108

Prozirna nijansa puna shimmera koja će Vašim usnama dati iznimni sjaj.

Sjajila su dostupna u web shopu DALJEPOTI.hr po cijeni od 74,90kn  a pronaći ih možete ovdje

BeYu Star Gloss sjajila dolaze u količini od 5 ml i traju 24 mj.

Imate li kakva pitanja, slobodno me kontaktirajte na mail: [email protected]

Koja je Vaša nijansa?

Vaša Ana