Početna Savjeti Makeup Camouflage Cream - za savršeno prekrivanje svih nedostataka

Camouflage Cream - za savršeno prekrivanje svih nedostataka

01.04.2020

Makeup

Još uvijek tražite dobar korektor? Multifunkcionalni, koji dobro prekriva, da nije težak za kožu i da ju ne isušuje? Onda je ovo post za vas, jer danas Vam predstavljam jedan od najboljih proizvoda na tržištu - Malu Wilz Camouflage Cream.

Camouflage asortiman razvijen je u bliskoj suradnji sa znanstvenicima i dermatolozima. Rezultat je vodootporno sredstvo za prikrivanje svih vrsta anomalija na licu, vratu i dekolteu, poput pigmentacijskih mrlja, madeža, hemangioma, kapilara, akni, ožiljaka i tetovaža.  

Malu Wilz Camouflage idealna je podloga za dugotrajnu, savršenu šminku za sve prigode: dnevna i večernja šminka, šminka za fotografiranje ili modne piste i šminka za vjenčanja samo su neki od primjera. Malu Wilz Camouflage prikladan je i za osjetljivu kožu.

Krema je dostupna u pet nijansa:
1 - vrlo svijetla put
3 - svijetla put
4 - srednja put
7 - izrazito tamna put
8 - tamna put

Camouflage kremu možete koristiti kao korektor koji će prekriti sve Vaše nedostatke. Od crvenila do hiperpigmentacijskih mrlja. Velika vrlina ove kamuflaž kreme je što nije teška i ne isušuje, čime je pogodna i za područje oko očiju. Za prekrivanje nedostataka na licu nemojte koristiti klasičan kist za korektor, jer biste mogli  nanijeti previše kreme i dobiti suprotan efekt - efekt maske, umjesto prekrivanja u tankom sloju, ali vrlo učinkovitog. Za prekrivanje nedostataka na licu preporučujemo mekani kist, popularno zvan „flafasti“ koji neće „pokupiti“ previše proizvoda, već točno onoliko koliko Vam je potrebno. Prema želji ponovite postupak i zapamtite važno pravilo: manje je više! 

Osim prekrivanja, Camouflage krema se može koristiti u svrhu posvjetljivanja/potamnjivanja tekuće podloge ili da ju pogustite i time dobijete bolje prekrivanje i dugotrajniju podlogu. Za taj postupak svakako koristite Malu Wilz Camouflage Spatulu koju možete naći na našem web shopu. Više o tim postupcima pogledajte u video tutorijalu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malu Wilz Camouflage krema dostupna je trenutno u našem  web shopu u 5 nijanse. 

Nijansa broj 1 - vrlo svijetla put
Izrazito svijetla nijansa koja će Vašu podlogu posvijetliti. Želite li od tamne podloge napraviti svijetlu, to može upravo ova nijansa. Preporučen omjer za miješanje nijansi je 2:1 u korist tekuće podloge.

Nijansa broj 3 - svijetla put
Nijansa za svijetlije puti. Vrlo često se koristi.

Nijansa broj 4 - srednja put
Srednja nijansa, vrlo prilagodljiva svim nijansama. Vrlo često je koriste za pogušćivanje svih nijansi podloga.

Nijansa broj 7 - izrazito tamna put
Tamna nijansa. Vrlo često je koriste za pogušćivanje svih nijansi podloga.

Nijansa broj 8 - tamna put
Najtamnija dostupna nijansa. Ova nijansa je mnogima zanimljiva u ljetnim mjesecima jer potamljuje podloge.

Za više informacija o proizvodu i kupovini kontaktirajte nas na 013881 275 ili pošaljite upit na [email protected].