Početna Savjeti Makeup Chocoholic: Jesenska kolekcija u čokoladnim nijansama

Chocoholic: Jesenska kolekcija u čokoladnim nijansama

29.09.2022

Makeup

Čokolada na noktima, savršeni jesenski hit koji dolazi u 5 Gelosophy jesenskih nijansi na novom stalku! Pogledajte novu Chocoholic kolekciju Gelosophy trajnih lakova!

Neodoljive čokoladne nijanse neizostavan su jesenski trend. Ova neodoljiva sezonska kolekcija dolazi na promotivnom stalku s 5 sezonskih nijansi i završnim gelom za visoki sjaj.

SET SADRŽI 6 LAKOVA:

  • Color coat - 5 sezonskih nijansi
  • Soak off no-cleanse brilliant top - za visoki sjaj
  • Promotivan stalak GRATIS

Iskoristite limitiranu ponudu i kupite jesensku Chocoholic kolekciju po super cijeni.

Redovna cijena je 474,00 kn + PDV (62,91€)

PROMOTIVNA CIJENA JE 200,00 kn + PDV (26,54€)

Za savjet i narudžbu obratite nam se s povjerenjem na 01/3881 275 ili nam pošaljite upit na [email protected]

Astonishing brand za nokte razvio je profesionalne proizvode i usluge s iskustvom i stručnošću Davida Fowlera. Šire mogućnost ljepote za ruke i noge s namjerom da salonima i profesionalcima u beauty industriji pruže sve što im je potrebno za najvišu kvalitetu usluga za nokte.

David Fowler je s noktima počeo raditi prije više od dvadeset godina i uzdigao se na ljestvici, čime je zaslužio rad s hollywoodskim glumicama, top modelima i na celebrity događajima. Danas David koristi znanje i iskustvo kako bi razvio asortiman zaštićenih proizvoda, koji pozdravljaju njegovu metodu i edukaciju.

U ponudi imamo profesionalne proizvode za salone ljepote, kozmetičke salone, salone za masažu te wellness i spa centre. Slobodno nas kontaktirajte.  

*Gelosophy trajni lakovi koriste se isključivo uz Gelosophy Base i Top Coat te UV/LED lampu. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.