Početna Savjeti Makeup Inspirirajte se: Kim Kardashian konturiranje i makeup

Inspirirajte se: Kim Kardashian konturiranje i makeup

05.12.2012

Makeup

Voljeli ili ne Kim Kardashian, zasigurno ste primijetili njen makeup koji je uvijek savršen i izrađen do najsitnijih detalja. Najpoznatija je po svojem smokey eyes izričaju koji je ujedno i jedan od najkopiranijih makeup-ova.

Iako možda djeluju komplicirano, njeni makeup-ovi su gotovo školski jednostavni. Osim smokey eyes-a Kim oduševljava uvijek savršeno iskonturiranim licem. Njen način konturiranja je vrlo bazan i s njime ćete teško pogriješiti, bez obzira na oblik lica.

Nakon što nanesete podlogu, prije nanošenja pudera u kamenu, nanesite highlighter na lice. nikada nećete pogriješiti ako nanesite korektor koji mijenja highlighter ispod očiju u obliku trokuta. Spustite ga uz dužinu nosa, razmažite po dužini jagodica i nanesite ispod očiju. Kimin pogled čini posebnim upravo osvježeno to područje ispod očiju.  Korektor razmažite svugdje gdje je lice posvijetljeno na slici, time će lice dobiti na svježini. Korektor razmažite prstima ili mekanim Malu Wilz kistom za sjenilo. 

Za konturiranje možete koristiti mat bronzer ali i mat smeđe ili mat taupe sjenilo. Obavezno pripazite da se sjenilo odlično blenda, da je lice suho jer ne želite imati fleke po licu i da ga odlično spojite sa ostatkom lica. Sada Vaše lice postaje trodimenzionalno. I vrijeme je za makeup.


Najčešći makeup Kim Kardashian je upravo ovaj na slici. U pitanju je jednostavan makeup za koji će vam trebati nekoliko minuta. Oči obrubite crnom olovkom (BeYu Soft liner #610) i izblendajte kistom ili higijenskim štapićem. Linija ne smije biti mekana, mora biti vidljiva ali ne i strogo definirana. Najtamnije sjenilo iz palete (BeYu Fun & Style #11) nanesite do polovice kapka. Nijansu ispod najtamnije nanesite na pregib blendajući sa najtamnijom nijansom. U unutarnji kut oka nanesite malo svijetlog sjenila. Na waterline nanesite smeđu olovku (BeYu Soft Liner #646)

Njen makeup nije potpun bez velike količine maskare i umjetnih trepavica. Umjetne trepavice su odlična investicija jer ih možete koristiti nekoliko puta, samo ostatak ljepila otopite tako da ih polegnete na blazinicu ispunjenu sredstvo za skidanje šminke. BeYu Lenghtening maskara izvrsna je maskara za rasčešljavanje trepavica i preciznu aplikaciju na gornje i donje trepavice a sada svoj primjerak možete imati već za 30 kn

Kim obožava bronzere i bez obzira što ih se veže uz ljeto,sa njima nećete pogriješiti niti po zimi (BeYu Catwalk rumenilo #170). Za usne uvijek koristi kremaste ruževe, ali koji hidratiziraju i daju volumen usnama. Za potpuni dojam makeup-a na usne nanesite BeYu Hydro Star Volume ruž u nijansi 324. 

Ne zaboraite na odličnu akciju izabranih BeYu proizvoda koju možete pronaći ovdje.

Imate li kakvih pitanja,slobodno me kontaktirajte na mail: [email protected]

Vaša Ana