Početna Savjeti Makeup Inspirirajte se makeup-om!

Inspirirajte se makeup-om!

21.11.2012

Makeup

Vrlo često vas dvije divne djevojke, obje imenom Ane, uveseljavaju na našem Facebook profilu prekrasnim slikama makeup-a. Danas sam odlučila podijeliti nekoliko trikova sa vama i preporučit vam proizvode za svaki makeup.

Na prvoj slici su najčešći primjeri dnevnih i večernjih makeupa.  Prednost ovih makeupa je što odlično pristaju svim bojama očiju. Tako na lijevom, dnevnom makeup-u imamo prekrasno mat nude sjenilo. Ova nijansa je potpuno neutralna i pristaje apsolutno svima i morate ju imati u svojoj kozmetičkoj torbici (Malu Wilz mono sjenilu u nijansi 27). Pomoću takve nijanse sjenila neutralizirat ćete kapak i sjenila koja dođu na njega doći će više do izražaja. Za izražajni pogled poigrajte se sa shimmer breskvastim i svijetlim nijansama koje možete pronaći u BeYu Catwalk trio sjenila u nijansi 60. Sjenilo na pregib nanesite velikim, mekanim kistom da ne bude jasno izražen pregib. Ukoliko niste spretni sa tušem za oči (BeYu Deep eye liner) tada se poslužite ili tankim kistom i BeYu Biggi olovkom (recenziju pogledaj ovdje) ili klasičnom tankom olovkom za oči (BeYu Soft liner eyes).
*Trik: imate problema sa iscrtavanjem ravne linije? Kao pomoć nalijepit ljepljivu traku (nekoliko puta prije toga ju povucite na ruci da skinete višak ljepila)prateći donji rub oka prema vanjskom rubu trepavica.

Večernji makeup je klasičan smokey, samo je izbjegnuta teška crna nijansa i poigrali su se sa sivim taupe nijansama kao i sa ljubičastim sjenilom. Kao bazu nanesite srednju nijansu iz BeYu Catwalk trio sjenila u nijansi 04 (recenzija i swatchevi su dostupni ovdje), nanesite ju do polovice kapka. Isto sjenilo nanesite na donje trepavice. Prijelaze obrubite tamno ljubičastim sjenilom (BeYu Catwal Trio sjenila u nijansi 50), a na unutarnji kut oka nanesi najsvjetlije sjenilo iz prve korištene palete (04). Uz gornje trepavice i na waterline nanesite crnu olovku (BeYu Soft liner eyes), nekoliko slojeva maskare i umjetne trepavice. Vaše oči su spremne. Na lice nanesite dugotrajnu podlogu, konturirajte lice i kremasti rozi ruž (BeYu Hydro star ruž u nijansi 324, pogledajte ju ovdje).

Smeđi smokey eyes je vječni makeup sa kojim nikada nećete pogriješiti. Iako postoji tutorial, predložit ću vam nekoliko proizvoda koji bi mogli koristiti kod ovog makeup-a. Umjesto sjenila nanesite kremastu mat smeđu olovku (BeYu Biggi olovka u nijansi 255- swatch pogledajte ovdje). Sjenila koristite iz palete BeYu Catwalk Trio (nijansa 10 – swatch pogledajte ovdje). Ne zaboravite nekoliko slojeva maskare, naša preporuka je Malu Wil XL Revolution maskara zbog velikog volumena koji daje!

Imate li kakvih pitanja, slobodno mekontaktirajte na mail: [email protected]