Početna Savjeti Makeup Jean Klebert Profesionalne makeup palete

Jean Klebert Profesionalne makeup palete

29.05.2013

Makeup

Prošli tjedan sam Vas upoznala s izvrsnom Jean Klebert Profesionalnom makeup torbom i najavila današnje druženje s ostatkom makeup carstva koji se nalazi u torbi. Danas Vam predstavljam palete pudera, korektora, bronzera, sjenila i rumenila. 

Definitivno je najveća posebnost Jean Klebert Profesionane makeup torbe upravo činjenica da je većina proizvoda smještena u palete. Time je sve puno preglednije i zauzima manje mjesta. Palete su načinjene od tvrde plastike, a svi proizvodi su unutar palete zaštićeni folijom. Paleta stane u dlan što omogućuje lagano baratanje s njom.  U nastaku se upoznajte sa svim paletama dostupnim u setu, ali i pojedinačno.

Podloga u kamenu koja  se može koristiti suha i vlažna. Za jače prekrivanje koristite ju tako da ju nanesete na vlažnu spužvicu. 

Kompaktne podloge koje su dostupne i u slobodnoj prodaji po cijeni od 196,00 kn na ovom linku.

Rumenila i highlighter. Također su dostupna u slobodnoj prodaji po cijeni od 169,00 kn. Dostupna su na ovom linku.

Paleta 14 mat i shimmer sjenila koja se mogu koristiti suha i vlažna. Paleta je dostupna u slobodnoj prodaji po cijeni od 415,00 kn na ovom linku.

Bronzeri su dostupni u 2 nijanse te se također mogu kupiti u slobodnoj prodaji po cijeni od 118,00 kn. Paletu pronađite na ovom linku.

Korektori također dolaze u paleti i posebnost je što se u paleti nalaze i korektori u boji. Cijena palete je 196,00 kn a dostupna je na ovom linku.

U setu ćete dobiti ukupno 6 paleta koje će sadržajem potpuno obuhvatiti Vašu profesionalnu želju. Sve što Vam je potrebno za rad nalazi se na jednom mjestu.

Ostatak sadržaja jean Klebert Profesionalne makeup torbe pogledjate ovdje. A torba Vas u web shopu DALJEPOTI.hr čeka na ovom linku.

Imate li kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte na mail: [email protected]

Vaša Ana