Početna Savjeti Makeup Jednostavan proljetni makeup

Jednostavan proljetni makeup

08.05.2013

Makeup

Prvi zrakama sunca naše lice dobiva laganu preplanulost. Osobno, to mi je najdraži dio godine jer lice izgleda divno. Dobije sjaj, laganu boju i što je najbolje, pristaje mu sve. Danas sam vam odlučila pokazati kako se našminkati jednostavno i brzo, a efektno. Tema makeup-a je moderna bajka.

Moderna bajka u svijetu makeup-a znači romantičan, nenaglašen a opet vidljiv makeup. Iako pristaje svim tipovima, posebno dobro će se istaknuti na plavuša. Za ovakav makeup potrebno je svega nekoliko minuta.

 

Nakon što  lice izjednačite s tekućom podlogom vrijeme je za makeup. Na kapak nanesite najmatnije sjenilo iz palete u smeđim tonovima (BeYu trio paleta #355) i blending kistom ga nanesite samo na vanjski rub kapka. Na trepavice nanesite obilati sloj maskare (Malu Wilz XL maskara) i vaš makeup na očima je gotov.

Svježinu i romantičan izgled lica dobit ćete ako upotrijebite rozo rumenilo (Make Up Factory rumenilo u nijansi #21). A cijeli makeup zaokružite rozim ružem (Make Up Factory ruž u nijansi #201).

Za ovaj makeup trebat će vam svega 5 minuta, a garantiram vam da ćete biti zamijećeni s njime.

Imate li kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte na mail: [email protected]

Vaša Ana