Početna Savjeti Makeup Kako našminkati oči prema obliku kapka?

Kako našminkati oči prema obliku kapka?

08.04.2015

Makeup

Zasigurno ste primijetili da koliko god detaljno pratile upute nekog makeup tutorijala ne ispada isto na vašem kapku. Osim ako nemate isti oblik kapka.Pokušajmo riješiti probleme mnogih i jedno od vaših najčešćih pitanja - kako se našminkati prema obliku kapka.

Prije nego počnete nanositi sjenilo na kapak,ako imate polumasne ili masne kapke nanesite bazu za kapke. Odaberite Malu Wilz Eye Shadow Base, neutralnu hranjivu bazu za sjenilo s kremastom teksturom koja je posebno namijenjena osjetljivim očima. Nakon što bazu razmažete po kapku, pričekajte malo da se osuši i nanesite sjenilo.

 

Malu Wilz Beauty Box Trio & Eyeshadow refil

Sjenila odaberite prema želji, ali uključite u odabiri i doba dana i priliku i nijanse koje vam pristaju.Slobodno se poigrate s nijansama. Ako vam ne pristaje jedna zelene ili plava nijansa, ne znači da morate izbjegavat tu boju.

Nakon nekoliko baznih savjeta idemo na makeup. Za početak odaberite oblik kapka koji je vaš. Dobro odabran oblik garantira vam i dobar makeup.

 

Koliko pravilo nanesem makeup može promijeniti izgled kapka pogledajte na sljedećoj slici. Promjene su zaista nevjerojatne.

Nakon odabranog oblika kapka, vrijeme je da naučite kako se pravilno našminkati.

Ne zaboravite da za odličan makeup put trebaju kistovi. Pogledajte u našem web shopu: Malu Wilz Mini Professional Brush set

Vaš DaLjepoti tim