Početna Savjeti Makeup Camouflage Cream: Kamuflažna krema za prekrivanje tetovaža, madeža, akni...

Kamuflažna krema za prikrivanje

04.07.2012

Makeup

Do prije nekoliko godina na našem tržištu bilo je nemoguće pronaći profesionalnu kozmetiku a ono  što i je bilo dostupno mogli su kupovati samo profesionalci po visokoj cijeni. Danas je situacija drugačija, profesionalna ili poluprofesionalna kozmetika ne samo da nam je dostupna već je pristupačna. Danas Vam predstavljam dvije stvari iz upravo ove kategorije.   

 

Kada govorimo o potpunom prekrivanju mana, poput teških ožiljaka na licu, pigmentacijskih mrlja, madeža, hemangioma, kapilara, strija, akni, ožiljaka i tetovaža....camouflage krema će biti Vaš prvi odabir. Međutim, ovaj Malu Wilz kremasti kamuflaž će Vam dobro doći makar nemate problema sa tenom. Naime, koristite li ga u manjoj količini pomiješanog sa Vašom podlogom, ona će automatski postati gušća i dobiti moć odličnog prekrivanja. Vaš make up će biti dugotrajan jer jedna od glavnih karakteristika ove kreme je upravo vodootpornost. Malu Wilz kremasta kamuflažna krema je dostupna u više nijansi (#1,#4 i #8) namijenjene svijetloj, srednjoj i tamnoj puti.  

Tražite li ipak nešto lakše i praktičnije, a sa visokom moći prekrivanja, tada Vam preporučujem Malu Wilz kamuflaž stik. Stik dolazi u obliku olovke a odlična formula omogućuje da klizi po licu, bez da ćete osjetiti ikakvo zapinjanje ili grebanje. Baš kao i kamuflaž u kremastom obliku i ovaj je vodootporan a može imati srednje do potpunog prekrivanja, ovisno o načinu nanošenja. Nanosite li ga u gustom sloju, kao da njime crtate po licu tada ćete prekrivajući cijelo lice prebrisati sve mane i dobiti potpuno prekrivanje. No, koristite li tehniku koja se sastoji od nanošenja sloja po sloja stika i naizmjenično utapkavanje prstima ili vlažnom spužvicom tada možete imati srednje do potpunog prekrivanja. Zbog svoje specifične formule stik je vrlo lagan i ne isušuje, tako da ga možete nanositi na područje oko očiju bez brige da će Vam ga isušiti.Malu Wilz kamuflaž stik je dostupan u 4 nijanse, od kojih su dvije namijenjene neutraliziranju crvenila (#12) ili podočnjaka/tamnih mrlja (#11), dok su druge dvije nijanse u boji Vaše kože. Za svjetlopute je pogodna nijansa #02 a tamnopute #8. Neutralnog su podtona i odlično se stapaju sa kožom. 

Imate li kakvih pitanja, kontaktirajte nas na [email protected]