Početna Savjeti Makeup Koje su tajne dugotrajnog make up-a?

Koje su tajne dugotrajnog make up-a?

20.09.2022

Makeup

Najveći beauty izazov svake žene je postojanost make up-a. Bez obzira imate li suhu ili masnu kožu, tijekom dana make up se vrlo lako može razmazati ili izblijediti. Uz ove savjete i tehnike naučit ćete kako da make up traje cijeli dan.

Ovih 9 savjeta uključite u svoju make up rutinu za dugotrajni make up:

1. Napravite piling lica

Make up bolje prianja na kožu nakon pilinga. Ako vam je koža suha ili imate nepravilnosti na koži, napravite piling kako biste uklonili mrtve stanice kože. No, nemojte pretjerati s pilingom. Piling lica možete napraviti dva do tri puta tjedno. Naša je preporuka da osobe s masnom kožom rade piling tri puta tjedno, a osobe sa suhom kožom dva puta tjedno.

Malu Wilz Jojoba Peeling 50ml

Izrazito nježan piling meke i kremaste teksture s malim voštanim granulama jojobe različitih veličina prilagođen svakom tipu kože.

 

 

Diego Dalla Palma Plumping Hyalu Mask 75ml

intenzivno obnavljajući tretman za suhu i dehidriranu kožu. Posebice pogodno nakon izlaganja ekstremnim atmosferskim utjecajima (hladnoća, sunce, vjetar, toplinski šok) i suhim okruženjima (avioni ili klimatizirani prostori). 

 

Malu Wilz Caviar Golden Glow Mask 50ml

Aktivna maska s kavijar i maca ekstraktom koja učvršćuje kožu i poboljšava izgled beživotne, grube kože. 

 

 

2. Koristite hidratantni primer koji osvježava

Ultra lagana, prozračna tekstura hidratantnog primera koji će ujednačiti ton kože i optički izravnati pore. Dragocjeni mineralni kompleks magnezija i cinka pružit će svjež i prirodan ten. Osim kao podlogu, možete ga koristiti kao fiksator nakon nanošenja make up-a i kao osvježenje u bilo koje vrijeme.

Malu Wilz Liquid Face Primer 30ml

Hidratantni primer koji se brzo upija i čini savršenu bazu za dugotrajan make up.

 

 

3. Pripremite lice za make up

Nakon beauty rutine, pripremite kožu lica kvalitetnom podlogom za make up. Podlogu prilagodite zahtjevima kože lica. Nanesite podlogu u maloj količini na kožu i ravnomjerno ga rasporedite po licu.

Malu Wilz Velvet Touch Foundation

Tekuća baršunasta anti age podloga za normalnu kožu, sadrži reflektirajuće pigmente, pokriva sitne bore, za svilenkasti finish.

 

 

Malu Wilz Longwear Foundation 30ml

Dugotrajna podloga bez ulja. Tekstura bez ulja ima i svojstva upijanja masnoće iz kože te je posebice pogodna za kombiniranu i masnu kožu. 

 

 

Malu Wilz Natural Beauty Day Cream 40ml

Zaštitna dnevna tonirana krema za lice sa SPF10. Čini kožu blistavom i svježom, idealno za one koji nikada ne žele biti bez malo boje na licu. Kapsulirane pigmentne perle otvaraju se na koži i prilagođavaju gotovo svakom tonu te pružaju vrlo prirodan, glatki izgled.

 

4. Koristite bazu za sjenilo

Baza pomaže da puder, korektor, rumenilo, bronzer i highlighter ostanu na mjestu, a neutralna hranjiva baza za sjenilo s kremastom teksturom čini sjenilo dugotrajnim, a boje intenzivnije.

Malu Wilz Eye Shadow Base 5ml

Neutralna hranjiva baza za sjenilo s kremastom teksturom

 

  

5. Manje je više

Kada je make up u pitanju vrijedi pravilo manje je više. Upravo prevelika količina make up-a smanjuje njegovu dugotrajnost. Make up uvijek nanesite u tankom sloju prstima ili spužvicom lagano utapkajte proizvod u kožu kako bi on trajao cijeli dan.

Malu Wilz Make up Sponge 8 kom

Vrhunske spužvice od lateksa idealne su za ravnomjerno nanošenje kamuflažne kreme i tekućeg pudera.

 

 

6.  Provjerite rok trajanja make up proizvoda 

Svježi proizvodi bolje prianjaju na površinu kože. Ako su maskara, olovka za oči ili drugi proizvodi suhi, mrve se ili su stvrdnuti, to su znakovi da je rok trajanja istekao.

7. Fiksator za make up

Ako imate suhu kožu, fiksator će pružiti vašem licu blistav izgled te istovremeno učvrstiti make up na očima i usnama zajedno s podlogom.

Učvrščujući i osvježavajući sprej s mineralnim kompleksom za prirodni mat ten. Ugodna se tekstura brzo upija u kožu i osvježava. Multi-mineralni kompleks magnezija, bakra i cinka aktivira stanice, stimulira stanični metabolizam i regeneraciju stanica. Ekstrakt nevena umiruje kožu, a posebno je pogodan za kožu pod stresom. Brz i jednostavan za upotrebu, pogodan i za osjetljivu kožu.

Fiksator koristite nakon nanošenja make up-a tako da bočicu držite 15tak centimetara od lica te pošpricajte dva puta.

Malu Wilz Fix'n Fresh 75ml

Učvrščujući i osvježavajući sprej s mineralnim kompleksom za prirodni mat ten. Sadrži cvijet nevena koji ima umirujuće djelovanje, a posebno je pogodan za kožu pod stresom.

 

 

8. Maramicom uklonite višak masnoće s lica

Jedan od vodećih uzroka topljenja make up-a tijekom dana je višak masnoće koja se nakuplja na koži. Ako je vaša koža prirodno masna, koristite mat završni sloj ili podlogu bez ulja kako biste spriječili nakupljanje viška masnoće i razmazivanje make up-a.

9. Koristite proizvode prema tipu kože lica 

Korištenje kozmetičkih proizvoda koji odgovaraju vašem tipu kože održava vaš make up svježim tijekom cijelog dana. Ako imate suhu kožu, odlučite se za make up koji hidratizira poput tekućih pudera s hijaluronskom kiselinom. Dodatna hidratacija suhe kože sprječava skidanje make up-a tijekom dana. Ako je vaša koža sklona nakupljanju masnoća i prištićima, koristite pudere s mate efektom.