Početna Savjeti Makeup Make Up Factory mineralni puder

Make Up Factory mineralni puder

12.02.2013

Makeup

Make Up Factory u svojoj bogatoj ponudi ima mineralne pudere. Mineralni puder su već nekoliko godina poznati na tržištu i izrazito cijenjeni zbog svojih izrazito kvalitetnih sastojaka. 

Ovu recenziju jednostavno moram započeti od ambalaže, koju nekako nepravedno uvijek zapostavim. Make Up Factory ima jako jednostavnu ali elegantnu ambalažu. Plastična prozirna posuda (tvrda plastika) zatvara se s mat poklopcem. Veličina kutije je rađena prema prosječnoj veličini dlana pa izvrsno sjeda u isti. Make Up Factory je još jednom dizajnom dokazao da nije „još jedan drogerijski brend“ nego da spada u selektivne brandove.

Nakon hvalospjeva dizajnu, krenimo na recenziju. Mineralni puderi su posebni i cijenjeni zbog svog sastojka. Make Up Factory mineralni puderi sadrže mineralni cink, magnezij i cinkov oksid. Zahvaljujući sastojcima koža je njegovana i očuvana te zaštićena od UVA i UVB zračenja.

Mineralne pudere svakako nanosite kabukijem. Naime, mineralni puderi su u prahu i potrebno ih je utrljat u kožu kojoj zbog svojih sastojaka neće štetiti. Kabuki su rađeni za mineralne puder jer zbog svoje guste i nimalno mekane teksture izvrsno odrađuju posao.

Make Up Factory mineralni puder je divan. Mene je osvojio jer je u pitanju zaista mineralni puder koji ne izaziva nikakve reakcije na licu. Umirio mi je crvenila, koža mi niti nakon 12 sati nošenja ne izgleda umorno i grozno. Izvrsno sjeda na lice i ne ostavlja brašnasti trag-  što je meni skoro pa od životne važnosti.

Prekrivanje je lagano do srednje. Slobodno ga nadopunite s 2 sloja za jače prekrivanje. Neće vam zagušiti kožu, jer će se stopiti s kožom kao „druga koža“ zbog čega ga i toliko volim.

Trajnost mu ovisi o koži. na masnoj ili mješovitoj koži trajat će 4-6 sati (ovisno o koži) kada će prvi znakovi sebuma počet izbijati. Za dužu trajnost posegnite za bazom za lice ili matirajućim puderom.

Prednosti:
- Sastojci: mineralni cink, magnezij i cinkov oksid
- Zaštita od UVA i UVB zračenja
- Izvrsno sjeda na lice
- Lice ne reagira
- Lagana podloga izvrsna za dnevni makeup
- Trajnost
- Ambalaža

Mane:
- Lagano do srednje prekrivanje
- Nije pogodna za jače prekrivanje mana na licu
- Kraća trajnost na masnoj koži

U web shopu DALJEPOTI.hr su dostupne 3 nijanse:

Nijansa #3

Srednje tamna nijensa

Nijansa #4

Svijetla neutralna nijansa toplog podtona.

Nijansa #5

Svijetla nijansa hladnog podtona.

 

Nemojte da vas zavaraju slike mineralnih pudera u kutiji, na swatchu u doticaju s kožom su pokazali svoju pravu nijansu. Mineralni puderi znaju vrlo često u ambalaži biti tamniji nego što jesu.

Make Up Factory mineralni puderi su dostupni u web shopu DALJEPOTI.HR po cijeni od 144,90 kn. Količina je 8 g.

Imate li kakvih pitanja kontaktirajte me na mail: [email protected].
 

Vaša Ana