Početna Savjeti Makeup Make Up Factory baza za sjenilo za osjetljive kapke

Make Up Factory baza za sjenilo za osjetljive kapke

19.03.2013

Makeup

Sjenilo Vam se već nakon sat, dva počne sakupljati u pregibu? A oči su Vam izrazito osjetljive i reagiraju na sve? Make Up Factory ima rješenje za Vas. Ali ne samo za Vas, već i za sve koji žele zadržati sjenilo na kapku satima bez brige da će nestati. U nastavku upoznajte Make Up Factory Sensitive bazu za kapke i u kroz moj test saznajte zašto ju preporučujem.

Baza dolazi u kartonskoj kutiji

Masni kapci su kako moj svakodnevni problem, tako i problem mnogih pripadnica ljepšeg spola. Tek se zadnjih nekoliko godina počelo pričati o bazama za kapke i od tada je tržištu dostupno stotine vrsta baza za kapke. Probala sam ih puno, no rijetke su one koje ostaju u mojoj svakodnevnoj upotrebi i koje rado preporučujem.

Uz masne kapke, moj problem je i hiperpigmentacija oko očiju (kako ju prekriti pročitajte već iduću srijedu). Taj problem znači da ne mogu van iz kuće bez korektora, već bez 2 do 3 sloja korektora. A korektor znači još masnoće. Još masnoće znači još brže sakupljanje na pregibu. Neovisno o cjenovnom rangu, ne mogu sve baze izdržati taj „pritisak“.  Da vam dokažem kvalitetu ove baze, na slici dolje ćete vidjeti sjenilo naneseno u 6 ujutro na prvoj slici i na drugoj, gdje je sjenilo nakon 12 sati (u 6 popodne). Razlike ima, naravno, ipak je 12 sati u pitanju i stres koji jedan radni dan donosi. Ali sjenilo nije nestalo. Isprike na lošijim slikama, ali i ujutro i navečer moram slikati pod umjetnim svjetlom.

Postojanost kao glava vrlina ovog proizvoda. Druga njegova velika vrlina je što izrazito pojačava pigmentaciju sjenila. Dokaz pogledajte na slici niže.

Treća vrlina je što se preko njega sjenila izvrsno blendaju, jer iako ih zalijepi, ali ne toliko da ih se ne može blendati. Četvrta vrlina je ambalaža. Tubica s tankim vrhom zaista omogućuje preciznu aplikaciju. Na slici možete vidjeti količinu dovoljnu za cijeli kapak.

A sada je vrijeme za manu. Najveća, i meni jedna mana koju sam pronašla, jer što je baza izrazito shimmer. Toliko je shimmer da bi mogla zamijeniti highlighter, da nije baza za kapke. Iako baze za kapke jesu uglavnom shimmer, ova je malo previše.

Baza nema nikakvu moć prekrivanja i na kapku ostaje samo sjaj. Želite li ujednačiti kapke, posegnite za korektorom ili mat sjenilom u boji kože. 

Make Up Factory bazu moguće je kupiti u web shopu DALJEPOTI.hr po cijeni od 78,90 kn. A pronaći ju možete na ovom linku. Količina je 7 ml koji će vam potrajati cca godinu dana svakodnevnog korištenja.

Imate li kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na mail:[email protected]

Vaša Ana