Početna Savjeti Makeup Make Up Factory Cover Up Concealer Set

Make Up Factory Cover Up Concealer Set

01.05.2013

Makeup

Korektor je sveti gral u kozmetici. On je gumica koja briše kada pogriješimo, spašava stvar kada podloga ne uspijeva i daje blistavost licu kada ga posvijetli. Neki korektori su posebniji od drugih, Make Up Factory Cover Up je upravo jedan takav.

Korektor dolazi u setu s puderom u kamenu koji služi fiksiranju okoloočnog područja i sprečavanja da se nakupi u bore. No ono što je zaista posebno kod ovog pudera je što je nježne žute boje i time licu daje toplinu. Žuti puder proslavila je Kim Kardashian i tada se otkrilo žuti puder osim što daje toplinu licu ne ostavlja bijele tragove prilikom fotografiranja blicem.

 

Korektori dolaze u 2 nijanse, dok je puder u jednoj nijansi koja se prilagođava tenu. Nijansa broj # 3 je svjetlija i hladnog, rozog podtona. Nijansa broj #6 je tamnija i toplog je podtona te je namjenja brinetama.

Korektori imaju polu masnu teksturu koja se suši u doticaju s kožom. Nije teška za kožu pa niti osjetljiva okoločna koža neće izgledati umorno s ovim korektorom oko očiju. Ovaj set idealan je osim za svakodnevnu upotrebu i za putovanja, jer sadrži na jednom mjestu sve potrebno.

 

Za nanošenje korektora na područje ispod očiju koristite mekani blending kist ili kist za korektor ili prste. Ne zaboravite, manje je uvijek više. Moja preporuka bi prvenstveno išla blending kistu jer on omogućuje nanošenje laganih slojeva uz nadopunu bez da koža izgleda teško i suho. 

Oba kista su Make Up Factory i blending kist pronađite ovdje , a kist za korektor ovdje.

Set Make Up Factory korektora je dostupan u web shopu DALJEPOTI.hr po cijeni 158,00 kn. Pronađite ga na ovom linku. 

Imate li kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte na mail:[email protected]

Vaša Ana