Početna Savjeti Makeup Make Up Factory Eye Brow Intensifier

Make Up Factory Eye Brow Intensifier

05.02.2013

Makeup

Obrve su okvir lica. Daju drugu dimenziju makeup-u, oblikuju lice i daju završni dodir cijelom licu. Obrve možete popunjavati sjenilima za obrve, olovkom ili flomasterom za obrve. Danas Vas upoznajem s Make Up Factory Eye brow intensifierom - make up flomasterom za popunjavanje obrva.

Make Up Factory Eye brow intensifier ima za cilj precizno popuniti obrve. S njime možete izrazito precizno crtati po obrvama, popunjavati „rupe“ i ocrtati neravnine. Mekani, a oštri vrh pruža izrazitu preciznost. Zašto to toliko naglašavam? Problem flomastera u makeup-u bilo za ocrtavanje obrva ili za nanošenja tuša na oči je vrlo često upravo tvrdi vrh. Tvrdi vrh znači grebanje ali i nejednako povlačenje crte, zbog čega je rezultat nejednaka crta na nekoliko mjesta. A nejednaka crta znači neuredan makeup. I naravno neprirodan izgled, posebno na obrvama.

 

Druga karakteristika je prirodnost. Iako ne bi rekla potpuna. Želite li tzv. mekaniji izgled obrva, vizažisti Make Up Factory-a savjetuju nanošenje sjenila na  obrve ocrtane flomasterom. Flomaster će vam dati definiran izgled obrva, ali pomalo grublji nego što bi bio rezultat u kombinaciji s sjenilom. Make Up Factory vizažisti preporučuju Make Up Factory sjenilo za obrve  koje dolazi u tri duo varijante. Da bi ste što lakše pratili crtu koju ste napravili s flomasterom, preporučujem Vam Make Up Factora Eye Contour kist za precizno iscrtavanje.

Treća karakteristika je trajnost. S Make Up Factory Eye Brow Intensifier ne morate brinuti da će Vam trepavice ostati „gole“ tokom dana. Čak ne morate nanositi niti bazu za kapke na trepavice kako bi sjenilo/olovka ostala cijeli dan na njima. Make Up Factory Eye Brow Intensifier je gotovo pa vodootporan.

 

U web shopu DELJPOTI.hr dostupan je u dvije nijanse. Nijansa #2 namijenjena je brinetama. ukoliko je koža oko i ispod obrva masnija, poput moje, postoji mogućnost da flomaster povuče ljubičasti ton koji će potpuno nestati ukoliko nanese sjenilo na njega. Nijansa #5 namijenjena je djevojkama i ženama svjetlije boje kose.

 

Make Up Factory Eye Brow Intensifier dolazi u količini od 1,1 ml. Cijena u web shopu DALJEPOTI.hr je 114,90 kn, a pronaći ga možete ovdje.

 

Imate li kakvih pitanja, slobodno se javite na mail: [email protected]

Vaša,

Ana