Početna Savjeti Makeup Make Up Factory Eye Lift korektor

Make Up Factory Eye Lift korektor

10.04.2013

Makeup

Na tržištu se nudi more korektora. Različite teksture, boje i nijanse. Kako odabrati pravi? Posebno kada odabirete za osjetljivo područje kao što je područje ispod očiju. Make Up Factory Eye Lift korektor namijenjen je isključivo tom području.

Već na prvi pogled se Make Up Factory Eye Lift korektor razlikuje od drugih po boji, nije klasičan boje kože već je žute boje. Žuta boja će utopliti područje oko očiju zbog čega će izgledati svježe. Tim istim trikom služe se vizažisti Kim Kardashian.

Make Up Factory Eye Lift korektor dolazi isključivo u jednoj nijansi i namijenjen je svim dobnim granicama, neovisno o zategnutoj kože oko očiju. Zbog svoje lagane formule ne uvlači se u borice oko očiju.

Korektor je lagano masne formule koja se suši u doticaju s kožom. Imala lagano do srednje prekrivanje i preporučujem ga nanositi na tekuću podlogu. Nije ga potrebno nanositi kistom i prsti će u njegovom slučaju jako dobro funkcionirati.

Korektor žute boje osim svježine najbolje će prekrivati područje ispod očiju žute ili smeđe boje, pa ga prvenstveno preporučujem svima s takvim problemima.

Make Up Factory Eye Lift korektor napravljen je po uzoru na Benefit Lemon Aid korektor, pa ako ste ljubiteljica kod nas nedostupnog Benefitovog korektora, zamjena Vam je na dohvat ruke.

Proizvod je bez parfema. Cilj mu je da odražava svjetlo, zaglađuje kožu, intenzivira boju i postojanost sjenila. Cijena korektora je 76,90 kn. Količina je 4 g, obzirom da Vam je potrebna vrlo mala količina 4 g će Vam dugo potrajati. Proizvod možete naći ovdje.

Imate li kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na mail: [email protected]

Vaša Ana