Početna Savjeti Makeup Make Up Factory High Shine Lip Gloss

Make Up Factory High Shine Lip Gloss

16.01.2013

Makeup

Volite li kremasta sjajila visokog sjaja, pomalo vlažnog izgleda tada je današnja recenzija upravo za Vas. Make Up Factor High Shine sjajila od nedavno su dostupna u web shopu DALJEPOTI.HR u 4 nijanse.

Make Up Factory High Shine sjajila dolaze u kockastoj plastičnoj ambalaži s kistom od Toray vlakana koji omogućuje preciznu aplikaciju. Kremasta struktura omogućuje laganu aplikaciju na usne.

 

Prekrivanje je lagano do srednje. Trajnost sjajila je 2,5 do 3 sata. Meni je, kada su sjajila u pitanju vrlo bitno da nisu ljepljiva i da ne isušuju usne (iako se isušivanje usana ne veže uz sjajila i to je moguće). Oba rezultata su bila pozitivna. Vjerujem da je mnogima poznat osjećaj kada nanesete sjajilo, a kosa se iste sekunde zalijepi za usta, s ovime nisam imala taj problem.

U nastavku pogledajte nijanse sjajila u ponudi:

 

Nijansa 35


Shimmer nude nijansa s laganim prikrivanjem usana. Nježni shimmer nećete niti osjetiti na usnama ali će dati poseban sjaj.

Nijansa 42


Kremasta nježno roza nijansa, divnog ne pretjerano intenzivnog sjaja. Idealna je za smokey eyes.

 

 

Nijansa 56

Nijansa koje će mnogima biti favorit – nijansa boje usana. Izvrsna kremasta nijansa s odličnim prekrivanjem.

 

Nijansa 71

 

Tamno ljubičasta poluprozirna nijansa koja će izvrsna pristajat svim tonovima kože. Želite li pratiti trendove, a ne niste ljubitelj tamnih ruževa, ova nijansa će biti izvrsna zamjena.

Make Up Factory High Shine sjajila dostupna su u web shopu DALJEPOTI.HR po cijeni od 78,90 kn, a pronaći ih možete ovdje.

Imate li kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte na mail: [email protected]

Vaša Ana