Početna Savjeti Makeup Make Up Factory Illuminating Skin perfector

Make Up Factory Illuminating Skin perfector

20.02.2013

Makeup

Svaka žena, bez obzira na godine i ljubav prema makeup-u, želi imati sjajnu i njegovanu kožu. Danas ću vas upoznati s jednom dragocjenom tekućinom koju ćete voljeti bez obzira na godine, jer pristaje svima. U nastavku pročitajte sve o Make Up Factory Illuminating Skin perfectoru. 

Make Up Factory Illuminating Skin perfector božanstvena je tekućina, koju možete koristiti na nekoliko načina i koju morate imati u svojoj kolekciji. Čak se i moja mama, koja šminku gotovo i da ne koristi, iste sekunde zaljubila u ovaj proizvod nakon što ga je isprobala.

Po čemu je Make Up Factory Illuminating Skin perfector toliko poseban? Kao što samo ime kaže: Illuminating Skin perfector – sadrži sjajne čestice koje ilumiziraju kožu i daju joj prirodan sjaj. Polu rijetka tekućina omogućuje lagano razmazivanje na koži ali i miješanje s tekućim podlogama.

Ilumizirajuće čestice vizualno popunjavaju pore, jer reflektiraju svjetlost. Koža izgleda zaglađenija i sa zdravim sjajem. Upravo taj zdravi sjaj daje izvrsnu ocjenu ovom proizvodu. Druga izrazito pozitivna stvar kod ovog Iluminatora je što pristaje svim tipovima kože (čak i masnoj, jer daje prirodan sjaj, ako je naravno dodatno matirana) i damama svih dobi. Ovo je proizvod koji ćete koristiti i s mamom i s kćeri.

Već sam spomenula teksturu – polu rijetka tekstura omogućuje lagano razmazivanjeMake Up Factory Illuminating Skin perfector nema pigmenta koji će dati boju koži, stoga niti nema moć prekrivanja. Njegova funkcija je dati koži sjaj i to radi izvrsno. Boja iluminatora je boje kože s sitnim svijetlo rozim zlatnim česticama koje možete vidjeti tek na Suncu.

Na slikama sam vam htjela pokazati kako sve možete koristiti ovaj proizvod. Možete ga nanositi samog na lice. Vaše lice će dobiti prirodan sjaj i nećete ostat ne zamijećeni.

Druga kombinacija je da, nakon što ga nanesete na lice na njega nanesete tekuću podlogu. Za test sam koristila Make Up Factory Oill- Free podlogu. Zbog mogućnosti da malo popuni pore, podloga je trajala nešto dulje na licu nego bez iluminatora. Na slici ispod možete vidjeti kako izgleda samo podloga na koži, bez iluminirajuće baze.

Na četvrtoj slici ćete vidjeti kombinaciju Make Up Factory Illuminating Skin perfectorMake Up Factory Oill- Free podloge pomiješane zajedno prije nanošenja. Tekuća podloga postaje izrazito sjajnija i lice dobiva zdravi izgled.

Na petoj slici je prvo nanesena tekuća podloga a zatim i Make Up Factory Illuminating Skin perfector. Razlike gotovo i nema s gornjom slikom, međutim ovim kontrolirano nanosite sjaj na kožu. Odlučite li se za ovaj način nanošenja, svakako Vam preporučujem da Make Up Factory Illuminating Skin perfector nanesete na područje gdje bi ste nanosili highlihter

Ambalaža je staklena bočica s pumpicom za lakše i kontrolirano doziranje. Iako je bočica od stakla nije teška i dovoljno je mala da stane u ruku, zbog čega ćete ju uvijek moći ponijeti sa sobom na putovanje.

Make Up Factory Illuminating Skin perfector dostupna je u web shopu DALJPOTI.HR po cijeni od 164,90 kn  te Vam osiguravamo besplatnu dostavu za njega.
Količina je 15 ml. Vrijeme trajanja 12 mj od otvaranja.

Imate li kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte na mail: [email protected]

Vaša Ana