Početna Savjeti Makeup Make Up Factory kompaktni puder

Make Up Factory kompaktni puder

29.01.2013

Makeup

Kompaktni puder u kamenu je jedan od kozmetičkih proizvoda s kojima se počinje popunjavati kozmetička torbica. A zašto bi Vaš kompaktni puder trebao biti Make Up Factory pročitajte u nastavku!

Make Up Factory kompaktni puder dostupan je u web shopu DALJEPOTI.hr u 3 nijanse koje ćete imat prilike vidjeti na nekoliko slika, što zasebnih što pojedinačnih. Dolazi u crnoj plastičnoj ambalaži, od kvalitetne plastike, s ogledalom na poklopcu i spužvicom. Prostor gdje se nalazi spužvica je otvoren rešetkama zbog čega vaša spužvica „diše“ i ne sakuplja bakterije.

 

Iako je u pitanju kompaktni puder, radi se o puderu koji u doticaju sa spužvicom ili kistom postaje mekan, pomalo praškast zbog čega njegove čestice bolje prianjaju na Vašu kožu. Zbog toga Vaša koža ostaje satima matirana. Unatoč tome, ne ostavlja brašnaste tragove na licu. Iako smo to navikli kod kompaktnih pudera, on nije potpuno mat, već ima lagani satenski završetak koji licu daje poseban sjaj.

Unatoč godinama isprobavanja raznih makeup marki kompaktnih pudera do sada se nisam susrela s ovakvom teksturom – krutom koja u doticaju s kožom, spužvicom ili kistom postaje praškasta.

 

Osobno nisam ljubitelj nanošenja kompaktnih pudera spužvicom, osim ako ne želite dobiti jako prekrivanje. Tada Vam preporučujem da koristite vlažnu. Moja preporuka bi ipak išla kistu, pri čemu preporučujem Make Up Factory medium kist za puder u kamenu.

Nijansa #2

Neutralna nijansa hladnog podtona

Nijansa #3

Srednje svijetla topla nijansa

Nijansa #4

Srednje tamna neutralna nijansa toplog podtona

Make Up Factory kompaktni puder dolazi u količini od 9 g i dostupan je po cijeni od 139,80 kn. Pronaći ga možete ovdje.

Imate li kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte na mail: [email protected]

Vaša Ana