Početna Savjeti Makeup Make Up Factory Light Reflecting Concealer

Make Up Factory Light Reflecting Concealer

08.01.2013

Makeup

Prošli tjedan sam Vas upoznala s izvrsnom Make Up Factory Oil Free podlogom namijenjenoj mješovitoj i masnoj koži. Danas Vam predstavljam Make Up Factory Light Reflecting Concealer namijenjen području ispod očiju ali i umjesto highlightera na licu.

Prošli puta sam spomenula da Make Up Factory inspiraciju za svoje proizvode vrlo često crpi iz već postojećih i svima poznatih izvrsnih proizvoda. Make Up Factory Light Reflecting Concealer  zamjena je za najpoznatiji korektor/highlihgter olovku na svijetu – YSL Touche Eclat. Na slici možete vidjeti cijenu preporučenu za Njemačko tržište oba proizvoda, dok je preporučena cijena YSL Touche Eclat na našem tržištu 285,00 kn.

Slika je preuzeta iz službene Make Up Factory prezentacije 

Korektor dolazi u srebrnoj ambalaži na klik. Na vrhu se nalazi mali kist kroz koji izlazi korektor. Na prvom nanošenju svakako pripazite prilikom stiskanja da Vam ne bi previše izašlo proizvoda van.

Make Up Factory Light Reflecting Concealer polu je rijetke teksture koja omogućuje se ne uvlači u bore, ima srednju moć prekrivanja dok reflektirajuće čestice omogućuju da izvrsno djeluje kao highlighter jer privlače svjetlost. Upravo zbog toga daje sjaj Vašem licu. Na slikama ispod možete vidjeti postupak nanošenja ispod očiju koji sam opisivala ovdje.

 

Na lice sam prije korektora nanijela Make Up Factory Oil Free podlogu u nijansi 08 i prstima utapkala korektor (nijansa br.2) dok se nije stopio s kožom. Umjesto prstiju možete koristiti mekani kist za sjenilo (Make Up Factory Small Eye Shadow brush), kist za podlogu (Make Up Factory Foundation Brush) ili spužvice (Make Up Factoriy Camouflage sponge). Za dodatno fiksiranje koristite transparentni puder u prahu (Make Up Factory Fixing Powder).

Do sada sam imala prilike isprobati 3 slična proizvoda s istom namjerom iz Artdeco grupacije: BeYu, Artdeco i Make Up Factory. Make Up Factory korektor mi je najmanje ulazio u bore oko očiju. Doduše, nemam ih puno ali imam jednu duboku koja je idealna za testiranje. Ne uvlačenje u bore svakako je na prvom mjestu kada je u pitanju kvaliteta korektora. A ovaj korektor je prošao s minimalnim uvlačenjem. Druga vrlina je što se vrlo lagano razmazuje, a treća što traje satima bez baze ili pudera za fiksiranje.
Moram priznati da me Make Up Factory zaista oduševio jer su dali ono što i obećaju. Posvjetljivanje, trajnost, prekrivanje i minimalno uvlačenje u bore. Ovaj proizvod vrijedi novaca i postao je moj favorit. 

Make Up Factory Light Reflecting Concealer je dostupan u 3 nijanse koje možete pogledati na slikama

Nijansa 1 

Nijansa 2

Nijansa 3

Radi lakše usporedbe pogledajte sve nijanse zajedno.

Nijansa 2 neutralna je nijansa koja će većini pristajat.

Make Up Factory Light Reflecting Concealer dostupan je ovdje po cijeni od 139,80 kn

Imate li kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte na mail:[email protected]

Vaša Ana