Početna Savjeti Makeup Make Up Factory Lip Color ruževi

Make Up Factory Lip Color ruževi

16.04.2013

Makeup

Usne su najsenzualni dio svake žene. Usnama zavodimo, pokazujemo emocije, pričamo…i baš kao u oči, pokazuju nas! Boja ruža govori dosta o nama. Osjećamo li se poželjno, zavodljivo, romantično,…sve to (ne)svjesno želimo pokazati. Srećom, Make Up Factory nudi veliki izbor ruževa, samo je pitanje koja je Vaša savršena nijansa.

Web shop DALJEPOTI.hr nudi izbor od 12 predivnih nijansi izrazito kvalitetnih ruževa. Raznih završetaka i pigmentiranosti. No svima je zajedničko da su izuzetno ugodni za nošenje, ne isušuju usne i imaju sasvim pristojnu trajnost od 3-4 sata. Pripremila sam Vam swatcheve svih 12 nijanse pa krenimo redom.

 

#116

Kremasta nude roza nijansa, zagasita i pomalo hladna. Jako pigmentirana te u jednom sloju prekrije prirodnu boju usana.

 

#128

Još jedna kremasta nijansa boje mesa. Također,  jako pigmentirana te u jednom sloju prekrije prirodnu boju usana. Osobno, nijansa koju bi preporučila svima.

 

#153

Tamno crvena nijansa koja će posebno dobro pristajat damama plave boje kose.  Jako pigmentirana te u jednom sloju prekrije prirodnu boju usana.

 

#157

Shimmer crvena nijansa s narančastim tonom. Srednje pigmentrana, za jače prekrivanje potrebna su 2 sloja.

 

#177

Kremasta nježna koraljno roza nijansa. Savršena ljetna nijansa koja pristaje svima. Jako pigmentirana te u jednom sloju prekrije prirodnu boju usana. Imala lagani zlatni shimmer.

 

#180

Također jedna koraljna nijansa, kao i nijansa #177, ali je shimmer i slabije pigmentacije te s izraženijom narančastom u sebi. Na suncu se lagano duokromski presijava na plavo i ističe usne.

 

#198

Shimmer svijetlo roza nijansa koja usnama daje predivan sjaj, ali je slabe pigmentiranosti.

 

#201

Kremasta zagasito roza nijansa, savršena za sve koji igraju na sigurno.  Jako pigmentirana te u jednom sloju prekrije prirodnu boju usana.

 

#220

Nemojte da Vas preplaši nijansa ruža u ambalaži,na usnama je to kombinacija crvene i ljubičaste. Vuče na boju vina ali ipak ljubičasti ton dolazi do izražaja. Nijansa je shimmer pa je pigmentacija srednja.

#236

 

Kremasta roza nijansa koja će izvrsno pristajat damama plave kose. Jako pigmentirana te u jednom sloju prekrije prirodnu boju usana.

#237

 

Shimmer nijansa vrlo slična prethodnoj nijansi, samo nije toliko pigmentirana i zbog shimmera je malo življa. Pigmentiranost je srednja.

#256

 

Kremasta koraljno-narančasta nijansa koji je must have za ljeto i preplanulu put. Jako pigmentirana te u jednom sloju prekrije prirodnu boju usana.

Radi lakše odluke pogledajte još jednom sve nijanse na jednom mjestu!

Make Up Factory ima zaista impresivnu ponudu nijansi ruževa. Pronađite svojeg favorita po cijeni od 92,60 kn na ovom linku.

Imate li kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte na mail: [email protected]

Vaša Ana