Početna Savjeti Makeup Make Up Factory Oil - free Foundation

Make Up Factory Oil - free Foundation

02.01.2013

Makeup

Web shop daljepoti 2012.godinu je zaključio uvođenjem u svoju ponudu jednog izvrsnog make up brenda. Make Up Factory dio je ARTDECO grupacije, izvrsne Njemačke kvalitete prepoznate u cijelom svijetu. Proizvodi Make Up Factory su usmjereni profesionalnom radu, a inspiraciju za svoje proizvode vrlo često nalaze u široko prepoznatim proizvodima poznatih kozmetičkih bradova poput:  YSL, Bobbi Brown, MAC, Smashbox, Benefit… 

Danas vas upoznajem s izvrsnom tekućom podlogom namijenjenoj mješovitoj i masnoj koži. Kako sam i sama, ne baš ponosna, vlasnica upravo mješovite kože poprilično sam svjesna problema održavanja matirane kože cijeli dan i suzbijanja izbijanja masnoće.

Vjerujem da sve znate koliko je teško naći podlogu koja zaista drži sebum pod kontrolom. A vjerujem da vam je poznata i činjenica da bez transparentnog pudera ili pudera u kamenu ne izlazite iz kuće. Make Up Factory Oil - free podloga će riješit mnoge ili barem ublažit iste Vaše probleme.

U želji da ju što bolje testiram isprobavala sam ju na način da nisam koristila niti bazu za lice niti bilo kakav završni puder. Moja mješovita koža s izrazito masnom T – zonom treba nešto što će ju zaista držati pod kontrolom. Testovi su, među ostalim, uključivali odlazak u šoping centar gdje visoke temperature samo dodatno aktiviraju T – zonu i cjelonoćno slavlje  za doček Nove godine. Također, htjela sam maksimalno testirat ovu podlogu i na lice nisam nanijela matirajuću kremu već hidratizirajuću.

Na moj ugodno iznenađenje, nakon 4 sata podloga je stajala na mjestu, baš kao u trenutku nanošenja. Nakon 8 sati se gotovo potpuno povukla s čela, tek je mjestimično ostala u tragovima, ALI mi je lice ostalo potpuno mat i bez viška sebuma. Ne zaboravite da ju nisam nikako dodatno fiksirala da bi produljila nien vijek.

Želite li dugotrajan efekt podloge, bez bojazni da će nestati i nakon 8 sati, svakako na lice prvo nanesite bazu za lice a zatim podlogu fiksirajte puderom u prahu ili kamenu. Svakako preporučujem da koristite proizvode iste marke jer ćete dobiti najbolji rezultat. Svaki kozmetički brend formira proizvode da se međusobno izvrsno slažu i nadopunjuju.

Također, ova podloga ne oksidira. Izvrsno sjeda na lice i ne ostavlja efekt maske. Zahvaljujući sastojcima koji apsorbiraju masnoću drži lice matirano satima. A hijaluronska kiselina daje licu potrebnu vlažnost.

Prekrivanje: prekrivanje je srednje do srednje jakog. U jednom nanosu moć prekrivanja je srednja u dva srednje jaka, za teže slučajeve morat ćete dodati i malo korektora.

Ambalaža je staklena bočica. Puder se izvlači pomoću špatule. Špatula je zaobljenog oblika koji omogućuje lakše vađenje podloge iz ambalaže i nanošenje na lice. Količina je 20 ml. Cijena podloge je 136,00 kn.

Nanošenje: nanesite ju na lice pomoću kista za tekuću podlogu, spužvicama ili prstima. Razmažite po cijelom licu tako da ne ostanu tragovi nepokrivenog dijela lica.

U web shopu DALJEPOTI.HR su dostupne 3 nijanse: 08 Satin skin, 21 Light moccha, 28 Honey beige.


Nijansa #08 srednje je svijetla nijansa.

Nijansa #21 srednje je tamna nijansa

Nijansa #28 tamna je nijansa .

Nadam se da sa vam pomogla pri izboru podloge. Imate li kakvih pitanja, slobodno se javite na mail: [email protected].

Vaša Ana