Početna Savjeti Makeup Make Up Factory rumenilo

Make Up Factory rumenilo

06.03.2013

Makeup

Vjerujem da ste u našoj bogatoj ponudi Make Up Factory proizvoda zamijetili i rumenila. Make Up Factory rumenila odišu kvalitetom nijansi i kvalitetom proizvoda. U nastavku saznajte koje bi bilo idealno Make Up Factory rumenilo za Vas, ne samo po podtonu već i prema godišnjim dobima.

Bogata svilenkasta struktura omogućuje lagano nanošenje rumenila na obraz, ali i blendanje istog. Sjenila su izrazito jako pigmentirana zbog čega Vam preporučujem 2,3 lagana nanosa rumenila na obraze s minimalno proizvoda. Time će Vaši obrazi biti izvrsno nijansirani i  izblendani a ne naneseni u strogim i grubim linijama.

Već spomenuta svilenkasta struktura pomalo je neuobičajena, jer između nje i rumenila koja se jako truse je tanka granica. Srećom, ovo rumenilo se trusi minimalno, sasvim dovoljno za „pokupiti“ kistom ali ne pretjerano da s njime možete pretjerati. Za nanošenje rumenila koristite kosi kist, poput Make Up Factory kista za rumenilo. 

Make Up Factory rumenila su dugotrajna. Na slici ćete vidjeti rumenilo naneseno netom i nakon 8 sati. Iako je pigmentiranost oslabila, ono je i dalje vidljivo.

Zašto odabrati Make Up Factory rumenila? Kvaliteta kao prvi adut i inspiracija za nijanse kao drugi adut. Make Up Factory poznat je po kopiranju vrhunskih proizvoda high end kozmetike, što se ne odnosi samo na kvalitetu već i na nijanse koje  naginju nijansama rumenila brendova poput Benefit-a, NARS-a,...

Ambalaža je gotovo pa standardna Make Up Factory. Metalik srebrna kutija unutar koje se nalazi malo ogledalo (na poklopcu) te rumenilo i kist. Količina je 6 g. a rumenila su na web shopu DALJEPOTI.hr dostupna u 4 nijanse.

#21


Gotovo mat roza nijansa, univerzalna je nijansa za sve tipove kože, svaku dob i svako godišnje doba. Odlučite li se za Make Up Factory rumenila svoju kolekcije započnite upravo ovim nijansom, jer ovo je must have nijansa svake kozmetičke torbice.

#22


Pomalo hladna, zagasita roza nijansa s sitnim srebrnim shimmerom pristajat će prije svega hladnim podtonovima, ali i neutralnima do toplima.

#24


Neobična nijansa kombinacija je roze i narančaste nijanse s toplim sitnim zlatnim shimmerom. Maksimalna ljepota ove nijanse doći će do izražaja tek na preplanuloj puti.

 

#42


Ciglenkasto narančasta nijansa s zlatnim shimmera savršena je ljetna nijansa koja će posebno dobro pristajati preplanuloj puti.

Koja je Vaša idealna nijansa?

Sve 4 nijanse Make Up Factory rumenila dostupne su na ovdje po cijeni od 109,80 kn.

Imate li kakvih pitanja, sloodno me kontaktirajte na mail: ana@daljepoti.hr

Vaša Ana