Početna Savjeti Makeup Make Up Factory Touch of Brilliance

Make Up Factory Touch of Brilliance

03.04.2013

Makeup

Ponekad neke stvari nisu nužne, ali su toliko poželjne da ih naprosto želite imati… ponekad se žena mora osjećati kao dama iz Noir filmova... ponekad će samo uživati u ritualu šminkanja... Make Up Factory Touch of Brilliance će Vas svakim druženje odvesti, barem na trenutak, u neki drugi svijet.

U moru modernih, jednostavnih ambalaža, Make Up Factor je napravio „rez“ i vratio nas u vrijeme kada je kolekcionarsko sakupljanje šminke bilo nepoznanica a ambalaža je bila malo umjetničko djelo. Staklena bočica, metalni čep i crna pumpica zagarantirana su kombinacija za koju će Vam „zapeti“ oko.

Sigurno se pitate čemu u biti služi ovaj proizvod. Touch of Brilliance je glitter prah koji će Vašem licu ili koži tijela dati božanstven sjaj. Zahvaljujući mehanizmu koji prah propušta izrazito sitno i precizno ne morate brinuti da ćete biti pretjerano obasjati glitterom i neprimjereno sjajiti.

Ovisno o daljini s koje nanosite glitter prah na dio tijela koji želite naglasiti, toliko će biti intenzitet. Unatoč činjenici da je proizvod u praškastom obliku, on savršeno prianja kožu i ne skida se lako.

Proizvod je, kako sam ranije spomenula u praškastom je obliku. Iako dominira bijelo zlatni prah, on se u biti stapa s kožom i na koži ostaje vidljiv samo shimmer.

Make Up Factory Touch of Brilliance možete koristiti na cijelom tijelu, čak i na kosi. Ovaj višenamjenski proizvod dolazi nepotrošnoj količini od 15 g, dok mu je trajnost 2 g. Kažem nepotrošnoj jer, nakon što Vas prođe želja za svakodnevnim stiskanjem te slatke pumpice, Vama je za cijelo lice dovoljan samo jedan stisak.

Make Up Factory Touch of Brilliance dostupan je u web shopu DALJEPOTI.hr po cijeni od 174,90 kn. Ako ovaj post bude kojim slučajem čitao neki muškarac, sasvim sigurno Vam mogu reći da ćete svoju damu oduševiti poklonom u kojem će biti Make Up Factory Touch of Brilliance.

Imate li kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na mail: [email protected]

Vaša Ana