Početna Savjeti Makeup Make up: Koja podloga za lice najbolje odgovara mojoj koži?

Make up: Koja podloga za lica najbolje odgovara mojoj koži?

12.10.2022

Makeup

Make up trendovi dolaze i prolaze, ali blistav ten nikada ne izlazi iz mode. No kako točno postići blistavu kožu i koliko je proizvoda potrebno kako biste to postigli svaki dan?

Doživite profesionalni make up koji će savršeno upotpuniti vašu svakodnevnu rutinu njege lica. Donosimo vam make up podloge koje su prilagođene tipu kože, a koje istovremeno pružaju neodoljiv blistav ten.

Zdravlje kože je na prvom mjestu

Svi želimo imati zdravu i lijepu kožu, zar ne? Svakog dana, godišnjeg doba i svake godine naša se koža razvija i mijenja. S tim promjenama, naša rutina njege kože može se promijeniti. Nažalost, neki proizvodi koje koristimo i koji se uvijek dovode u pitanje je make up. Sigurno ste čitali kako make up može začepiti pore, učiniti kožu suhom ili masnijom, a ako ostane preko noći može uzrokovati znakove preranog starenja.

Bez brige, imamo dobre vijesti. Postoji make up koji pomaže koži. Prilagođen tipu kože pruža blistav i zdrav izgled svaki dan!

NORMALNA I PROBLEMATIČNA KOŽA

Luksuzna, baršunasta anti-age make up podloga s reflektirajućim pigmentima i svilenkastog finisha. Pokriva sitne linije i bore.

MASNA I MJEŠOVITA KOŽA

Dugotrajan make up ne sadrži ulja, ali sadrži hijaluronsku kiselinu koja hidratizira, dok bisabolol i ekstrakt korijena đumbira ublažuju iritacije na koži. Cvijet breskve pružit će antioksidativno djelovanje koje se bori protiv utjecaja okoliša.

Zahvaljujući što ova make up podloga ne sadrži ulje ima svojstvo upijanja masnoće a i lagana je za nošenje - ne ostavlja onaj nelagodni osjećaj težine. Ono što je najbitnije kamuflira sitne nepravilnosti i bore.

 

OSJETLJIVA KOŽA

Tekuća podloga za prirodan izgled ugodna je za nošenje cijelog dana. Svilenkasto meka tekstura stvara ujednačen i blistav ten te će lice izgledati svježe i na kraju dana. Pokriva sitne nepravilnosti i bore te je pogodna za osjetljivu kožu. Sadrži korisne minerale poput turmalina i mice koji je hrane i pružaju svježiji izgled.


SVI TIPOVI KOŽE

Luksuzna baršunasta tekstura s glicerinom i pantenolom regulira sadržaj vlage u koži, a kapsulirane pigmentne perle otvaraju se na koži i prilagođavaju gotovo svakom tipu kože lica. Zaštitna dnevna tonirana krema za lice sa SPF10 s UVA/UVB zaštitnim filterima štite kožu od dnevnog sunca.

Idealna za one koji nikada ne žele biti bez malo boje na licu.

Trebate dodatni savjet ili imate pitanje? Slobodno javite nam se na 01/3881 – 275. Tu smo za Vas svaki radni dan od 08:00 do 15:00. Možete nas i uživo posjetiti na adresi Da ljepoti d.o.o., Petrovaradinska 9a, Zagreb.

Potražite nas i na Instagramu @daljepoti

Pročitajte i saznajte, ako još niste, koji je Vaš tip kože lica.