Početna Savjeti Makeup Make up za zrelu kožu

Make up za zrelu kožu

20.06.2024

Makeup

Kako starimo naša se koža mijenja; trebala bi i make up rutina, zar ne?

Maku up je jako koristan alat koji nam pomaže da izgledamo i osjećamo se najbolje u svojoj koži – posebno nakon 50te. Isto tako, ne ustručavajte se nositi boje! Ombre rumenilo izgledat će fantastično, jednako kao i sjajni ruž crvene boje.

Morate osvježiti svoju kozmetičku torbicu i prilagoditi make up zreloj koži!

Jedna od najvećih grešaka je preskakanje primera koji je jedan od najvažnijih koraka. To je zaštitni sloj između kože i pudera ili korektora koji sprječava suh i naboran izgled lica. Osim toga, dobar primer pomaže da boje izgledaju bogatije. Idealna priprema tena za daljnji make up je Malu Wilz Make up Base koji pruža ujednačen ten i dugotrajni izgled.

Make up primer

Malu Wilz Make up Base 15ml

Ako niste ljubitelj eyelinera ili maskare, slobodno ih možete preskočiti, ali nikada nemojte preskočiti obrve. Malu Wilz Duo Eyebrow styler dvostruki je proizvod za savršeno oblikovanje obrva.

Malu Wilz Duo Eyebrow styler

Malu Wilz Duo Eyebrow styler

Mnoge žene dobiju ječmenac od starog make up-a. Izbjegnite to redovitom provjerom roka valjanosti make up-a, korištenjem čistog pribora za šminkanje i uklanjanjem make up-a prije spavanja. U tome će vam sigurno pomoći Malu Wilz hidratantni tonik za lice

Malu Wilz Hydro Tonic 200ml

Malu Wilz Hydro Tonic 200ml

 

Ako želite individualne rezultate, svilenkasti i ujednačen završni sloj, koristite Malu Wilz Ombre Blusher. Ova meka, biserna i pigmentirana formula ostavlja kremasti dojam i homogeno otpušta boje te je zato najbolji izbor za zrelu kožu.

 

https://daljepoti.hr/malu-wilz-ombre-blusher-proizvod-1908/

Malu Wilz Ombre Blusher

Klasični ruž s efektom sjaja odličan je izbor jer je jednostavan za korištenje i udoban za nošenje. Ulje koje njeguje kožu osigurava ravnomjerno nanošenje boje, a boja je intenzivna već nakon prvog nanesenog sloja. Zahvaljujući elegantnom sjaju, usne dobivaju efekt volumena i čine se punijima.

Malu Wilz CLASSIC LIPSTICK

Vjerojatno ćete trebati i korektor koji prikriva sitne bore i nepravilnosti. Malu Wilz Light Reflector je odličan izbor.

Malu Wilz Light Reflector

Malu Wilz Light Reflector

Još nekoliko savjeta za kraj:

  • hidratacija je ključna kada je u pitanju njega zrele kože
  • mat više nije za vas, koristite sjajne nijanse
  • highlihter nanesite na jagodice, luk usana i po sredini nosa
  • umjesto pudera, možete koristiti toniranu hidratantnu kremu
  • nanosite istu boju na usta i obraze – dobit ćete malo drugačiji ton, jer su usne tamnije, ali na kraju će se sve lijepo stopiti
  • sjajilo za usne nemojte nanositi skroz do ruba usana – fokusirajte se na središte usana
  • pudere u prahu zamijenite kremastim verzijama