Početna Savjeti Makeup Makeup-om do savršenog lica – highlighter

Makeup-om do savršenog lica – highlighter

31.10.2012

Makeup

Među jesenskim novitetima BeYu kozmetičke kuće, našao se i jedan odličan proizvod koje može u sekundi napraviti veliku promjenu na Vašem licu. Riječ je o BeYu Hydro Miracle korektoru. Korektor koji zamjenjuje highlighter ispod očiju i briše tragove umora u trenu.

BeYu Hydro Miracle korektor namijenjen je području ispod očiju. Cilj mu je osvježiti lice, prosvjetljujući područje oko očiju. Bez obzira da li ste nanijeli tekuću podlogu pa je lice jednolično tonirano ili ste nanijeli samo BB kremu, pojedine dijelove lica treba dodatno istaknuti. Oči su prve na listi.

Nanesite ga ispod očiju i razmažite mekanim kistom ili utapkajte prstima. Nanosite ga ispod očiju u obliku trokuta,uz nosu i po vrhu jagodica. Efekt koji pruža ovaj korektor biti će nevjerojatan i vidljiv odmah.

BeYu kozmetika dio je ArtDeco grupacije te ima vrlo slične proizvode kao i ArtDeco. Pri izradi ovog korektora, inspiracija je došla iz ArtDeco Perfect Teint korektora, istog izgleda ali mrvicu drugačijeg djelovana. Iako niti jedan i drugi neće mogu prekriti velike nedostatke, već će samo osvježiti umornu kožu, BeYu Hydro Miracle korektor je za nijansu gušću (zbog čeka je ujedno i meni draži) zbog čega prekrije mrvicu bolje.

BeYu Hydro Miracle korektor  dodatnim hidratacijom vaša koža prestaje izgledati umorno i ovješeno te dobiva svjež, mladenački izgled. Redovitom upotrebom, nakon 28 dana, koža će biti vidljivo hidratiziranija.

Čvrst kist, ravno odrezanih dlačica omogućuje preciznu aplikaciju. Dok se količina korektora dozira klikom na vrhu. Pri odabiru korektora, svakako odaberite onaj koji je za nijasu svjetliji od Vaše kože.  Korektor je dostupan u 3 nijanse koje možete vidjeti u nastavku.

#2


 

Nijansa broj 2 svijetla je nijansa, idealna za tzv "porculanski ten"

#4

Nijansa broj 4 sjednje je svijetla nijansa koja pristaje srednje tamnim osobama i svima koji još na koži imaju tragove ljeta.

#6

Nijansa broj 6 najtamnija je nijansa u ponudi i prikladna je za sve koji vole imati osunčan ten cijele godine ili su izrazito tamnoputi. Za ostale će biti idealna u ljentim mjesecima.

BeYu Hydro Miracle korektor ekskluzivno je dostupan u web shopu DALJEPOTI.HR i možte ga pronaći ovdje.

Imate li kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte na mail: [email protected]

Vaša Ana