Početna Savjeti Makeup Makeup-om do savršenog lica- konturiranje

Makeup-om do savršenog lica- konturiranje

28.04.2015

Makeup

Želite li licu dati dimenziju, istaknut njegove vrline i sakriti mane tada je rješenje za Vas konturiranje. Iako izgleda pomalo komplicirano, konturiranje je jednostavan proces koji kada Vam uđe u naviku, ćete obožavati! Za samo 10 minuta, Vaše lice će dobiti potpuno novi izgled.

Konturirati lice možete pomoću svjetlije i tamnije nijanse tekuće podloge ili sa mat bronzerom. Za highlighter možete koristiti za nijansu svjetliji korektor. Dok, umjesto mat bronzera možete koristiti rumenilo ili sjenilo u taupe, smeđe taupe nijansi ili za 2 nijanse tamnijoj nijansi. Naravno, uvijek za konturiranje koristite mat završetak.

Želite li konturirati lice tekućom podlogama, predlažem Vam Malu Wilz Mat Foundation. Ove podloge imaju srednju do jaku moć prekrivanja a odlično se blendaju koji je prvi preduvjet za konturiranje.

Za highlighter se vrlo često koristi korektor. Malu Wilz Light Reflector odličan je u toj funkciji. Inače namijenjen području ispod očiju, osim što ga osvjetljava i dodatno ga hidratizira. Nanesite korektor i po sredini nosa da ga istaknete. 

Volite li suho konturiranje, umjesto mat bronzera možete koristiti sjenilo ili rumenilo. Svakako pripazite da se podloga potpuno upila u lice ili da ste ju prethodno matirali puderom u kamenu ili Malu Wilz fixing puderom u prahu.  Malu Wilz sjenila dolaze u velikom izboru nijansi i odlična su za konturiranje, zbog moći da se izvrsno blendaju. Sjenila dolaze u obliku refila te su jednostavna za prenošenje. Cijena svakog sjenila je 39,20 kn a pronaći ih možete ovdje.

Iz velikog izbora Malu Wilz sjenila preporučujemo sljedeće nijanse za konturiranje:
- Za tamnopute: tamno smeđa (nijansa 20)
- Neutralna za sve tipove puti: taupe tamno smeđa (nijansa 15)

Kada konturirate lice, nemojte se slijepo držati jednog univerzalnog načina konturiranja. Nemamo svi isti oblik lica. Krenite od toga što bi ste htjeli promijeniti na sebi ili ublažiti. Za pomoć, pronađite na slici niže svoj oblik lica i kako ga konturirati.


 

Imate li kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na e-mail ili nazovite 01 3881 275.

Vaš Da Ljepoti tim