Početna Savjeti Makeup Makeup-om do savršenog lica – primer

Makeup-om do savršenog lica – primer

10.10.2012

Makeup

U prilikama kada želite zasjati, zadnja je stvar o kojoj želite brinuti Vaš makeup. Očekujete da bude postojan na licu satima, bez ikakve greške. Profesionalni vizažisti imaju malu tajnu kako to postići – primer ili baza za kapke i lice. Oni su baza našeg makeup-a i prva stepenica u putu ka savršenom licu.

Od prvog dana postojanja našeg web shopa u ponudi imamo BeYu primer za kapke, ne samo u obliku proizvoda koji možete kupiti, već i u obliku uzorka koji možete odabrati prilikom svake kupovine. Već je do sada naišla na brojne poklonike i redovito primamo mailove zadovoljnih kupaca. Vjerojatno se pitate zašto? Cjenovnom pristupačna, ali vrlo učinkovita baza.

Sa bazom nikada ne pretjerujete, zaista mala količina je dovoljna da se razmaže na cijeli kapak. Pričekajte da se osuši i nakon toga nanesite sjenilo. Baza će „zalijepiti“ sjenilo na kapke, no to ne znači da ga nećete moći izblendati. Također, sjenilo će postati intenzivnije, što možete vidjeti na slici dolje.  Osim što će sjenilo biti intenzivnije, više se neće nakupljati u pregibu.

Bazu možete kupiti u punoj količini od 7 ml po cijeni od 59,70 kn. Usporedbe radi, ta količina vam je dostatna za minimalno 6 mjeseci svakodnevnog korištenja. No, svakako,želite li isprobati bazu, odaberite ju kao uzorak već u sljedećoj kupovini.

Malu Wilz Luxury baza za lice je novitet u našoj ponudi na koji smo jako ponosni. Nova formula čini Vašu podlogu još postojanijom, a formula popunjava sitne bore ili udubljenja na licu i čini Vaše lice glatkim a rezultata svega podloga će na licu puno bolje "sjesti" i moći ćete ju jednolično razmazati na lice. Dovoljna je količina od zrna graška za cijelo lice, razmažite ju i pričekajte minutu da „sjedne“ na licu. Zatim nanesite tekuću podlogu.

Malu Wilz Luxury primer za lice potražite ekskluzivno večeras na web shopu DALJEPOTI.HR !

Ovim trikovima Vaš makeup će trajati satima i izgledat ćete besprijekorno!

Imate li kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na mail: [email protected]

Vaša Ana