Početna Savjeti Makeup Makeup-om do savršenog lica – tekuća podloga

Makeup-om do savršenog lica – tekuća podloga

24.10.2012

Makeup

Do idealnog lica, potrebno je nekoliko faza. I svaka faza je bitna i nužno joj se kvalitetno posvetiti. Znam, nemate svako jutro prije posla, škole i faksa vremena toliko detaljno posvetit se samo nanošenju podloge, skrivanju nedostataka i isticanju vrlina, no za večernje izlaske vrijedi se potruditi.

U našem web shopu možete naići na veliki izbor tekućih podloga za lice. Pitanje je, koja je prava za vas. Danas ću Vam predstavit 3 različite podloge za lice i probat Vam olakšat odabir istih.

BeYu BB krema je podloga sa najslabijom moći prekrivanja, ali istovremeno podloga sa velikim svojstvima zaštite kože. Ova podloga znači cjelodnevna briga o koži. Bez daljnjega da i ostale podloge pružaju višestruku zaštitu Vaše kože, no ovoj podlozi to je primarni cilj. Iako je krivo nazivam podlogom, jer ona je BB krema, ipak sam ju ovdje svrstala zbog različitih mogućnosti djelovanja. Prvenstveno hidratacija kože. No tu je još i  hijaulonska kiselina, SPF 25,  te sastav bez mirisa, ulja i parabena. Pogodna je i za osjetljivu kožu i ako Vaš ten dopušta, moja preporuka je da ju koristite na svakodnevnoj bazi. Ako Vam je potrebno dodatno prekrivanje, onda ju nanesite kao primer tekućoj podlozi. Dolazi u 3 nijanse koje možete pogledati na našem blogu.

BeYu Velvet Mat podloga je za stepenicu više od BB kreme, što se prekrivanja tiče. Puno bolje prekriva, ali ne potpuno. Za jače prekrivanje, nanesite ju u 2 tanja sloja.Velika vrlina je što nije teška na licu, pa nećete imati dojam maske, što je mnogima cilj izbjeći. Dolazi u 5 nijansi a radi lakšeg odabira nijansi pogledajte realne swatcheve ovdje.

Malu Wilz kozmetika je profesionalna kozmetika, pa samim time rastu i naša očekivanja od Malu Wilz Absolute Resist podloge. Ovu dugotrajnu podlogu krasi još nekoliko epiteta: ugodna tekstura koja se lako blenda sa kožom, vidljivo smanjuje pore i čini kožu glatkijom i ujednačenijom, sadrži SPF 20 i Vitamin E. Pogodna je za sve tipove kože. Ova podloga dostupna je u 4 nijansi a pronaći ih možete ovdje.
 

Imate li kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte na mail: ana@daljepoti.hr

Vaša Ana