Početna Savjeti Makeup Malu Wilz dekorativni noviteti

Malu Wilz dekorativni noviteti

01.08.2012

Makeup

 

Nakon što smo prošli tjedan pričali o preparativnim novitetima, danas pričamo o dekorativnim novitetima u Malu Wilz kozmetici. 

 

Malu Wilz, osim trendova pazi uvijek da makeup ima i preparativno značenje. Poželite li isprobati Malu Wilz Moisture Plus Lip Color SPF10, Vaše usne će osim boje dobiti i vlažnost. Osim zaštitnog faktora koji na usnama prvenstveno ima za cilj spriječiti stvaranje bora, ovo sjajilo svojoj moći hidratacije njeguje Vaše usne. Sjajila dolaze u 6 nijansi, a detaljnije o njima pročitajte ovdje.

Malu Wilz Just mineralni ruž prepun minerala i vitamina E. Također sadrži hijaluronsku kiselinu koja daje vlažnost Vašim usnama, pa ukoliko niste tip za sjajila, tada je ovaj ruž Vaš ljetni izbor.  Dostupne nijanse pogledajte ovdje.

Velika većina žena bi sa sobom na pusti otok ponijela samo maskaru. Da se mene pita, bila bi to XL Revolution maskara. Iako se radi o XL četkici, nećete imati poteškoća sa nanošenjem maskare, a Vaše trepavice će dobiti „WOW efekt“. XL revolution maskara dolazi do svake vlasi trepavice, razdvaja ih i maksimalno ostavlja boje na njima.   

Prvi korak u higijeni lica je skidanje ostataka make-upa sa lica. Nova gelasta formula Malu Wilz skidača šminke učinkovito uklanja i vodootporni makeup. Gel je pogodan i za osjetljive oči.

Volite li šarene nokte? Malu Wilz mini lakovi za nokte idealni su za ljetni odmor i stanu u svaku torbicu. A šareni lakovi za nokte su najbolji modni dodatak! Koja je Vaša omiljena boja ovog ljeta? Dostupne nijanse pogledajte ovdje.

Imate li pitanja, svakako me kontaktirajte na mail: ana@daljepoti.hr

Vaša Ana