Početna Savjeti Makeup Malu Wilz Moisture lip color

Malu Wilz Moisture lip color

15.08.2012

Makeup

 

Prije 2 tjedna sam Vas upoznala sa novitetima u našem web shopu, a jedan od njih su upravo ovi balzami za usta u boji. Ovi balzami osim što njeguju Vaše usne sadrže i SPF 10.

 

Malu Wilz balzami daju vlagu usnama pritom ostavljajući boju na njima. Poluintenzivno pigmentirani balzami idealna su zamjena za ruž ali i odlična opcija za sve ljubiteljice sjajila koje vole njegovane usne.

Balzam nakon što nanesete ostavite minutu da se upije pa prema želji nanesite u ponovnom sloju za intenzivniji efekt.  Plastična tubica od polutvrde plastike omogućuje lagano doziranje a kosi vrh pomaže u laganoj aplikaciji. Sjajila dolaze u 6 nijansi a swatcheve i opise nijansi pogledajte dolje.

Nijansa broj 15

Nijansa 15 je crvena nijansa koja će Vašim usnama dati srednje tamnu crvenu, poluintenzivnu nijansu. Oduvijek sanjate o crvenom ružu, ali ga nemate hrabrosti nositi? Tada je ova nijansa upravo za Vas!

 

Nijansa broj 20

Nijansa 20 je ciklama roza nijansa. Nježna svakodnevna nijansa koja pristaje u svim prilikama, a najjednostavniji makeup će učiniti svježim.

 

Nijansa broj 25

Nijansa 25 je topla svijetlo roza nijansa sa zlatnim shimmerom u teksturi. Shimmer na usnama gotovo je nevidljiv te će im dati samo prirodan sjaj. Idelna je za djevojke i žene toplog podtona.

 

Nijansa broj 30

Nijansa 30 je jedina kremasta nijansa u ponudi ovih balzama. Boja mesa sa rozim podtonom pristajat će svim djevojkama i ženama.

 

Nijansa broj 35

Nijansa 35 je hladna roza nijansa sa srebrnim shimmerom. Potpuna je suprotnost nijansi 25, te je idealna za djevojke i žene hladnog podtona. Shimmer na usnama je gotovo nevidjljiv te će im dati samo prirodan sjaj.

 

Nijansa broj 40

Nijansa 40 je predivna tamno ljubičasta nijansa koja će Vašim usnama dati glamurozan izgled. I ova jesen nam donosi hladne tonove i naglašene usne. Želite li biti u trendu i pritom imati njegovan usne, ovo je Vaša nijansa.

Sve nijanse i sjenila ekskluzivno su dostupne na web shopu DALJEPOTI.HR, a pogledati ih možete ovdje

Imate li kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na mail [email protected]