Početna Savjeti Makeup Malu Wilz set kistova

Malu Wilz set kistova

28.11.2012

Makeup

Ove jeseni se možemo pohvaliti sa puno noviteta u našem web shopu, a kistovi su svakako jedan od najinteresantnijih.

Malu Wilz set putnih kistova sastoji od 7 osnovnih kistova koji obavezno morate imati u svojoj kozmetičkoj torbici. Zbog svoje veličine stati će vam uvijek i u svaku torbu ili torbicu, tako da se od njih nikada nećete morati odvajati. Set sadrži 4 kista, od koji su 3 dvostruka. Detaljnije o kistovima pročitajte u nastavku.

 

Kist za puder/rumenilo

Ujedno i najveći kist u setu i jedini samostalan kist. Dlake su prirodne, od crne kozje dlake. Mekane,ali ne i premekane da vam ne bi mogle omogućiti jednoličnu aplikaciju. Kist možete koristiti za puder u prahu/kamenu ili rumenilo.

Kist za sjenilo

Dvostruki kist čije su dlake također od prirodne dlake. Bijela „glava“ načinjena je od bijele kozje dlake i služi nanošenju sjenila na kapaka i blendanju pregiba kapka. Također, ovih kistom možete nanijeti i kamuflaž kremu ali i tekući korektor da ga bolje upijete u kožu. Crna „glava“ načinjena je od ponijeve dlake. Zašiljeni vrh ovo kista omogućuje aplikaciju sjenila ispod donjih trepavica ali i definiranje kapka tamnijom nijansom sjenila.

Kist za ruž i korektor

Dvostruki kist čije su obje glave načinjene od sintetičke dlake. Sintetička dlaka idealna je za aplikaciju kremastih proizvoda jer ne upija višak proizvoda. Obje „glave“ kistova su tanke i precizne i omogućuju preciznu aplikaciju proizvoda na željeno područje.

Kist za obrve i tuš za oči

Kao i prethodna dva kista i ova su načinjena od sintetičke dlake. Osim svoje funkcije, ove kistove možete koristiti za druge mogućnosti. Tako vam kist za obrve može poslužiti i kao kista za tuš za oči, dok sa kistom za tuš možete precizno aplicirati sjenilo na unutarnji kit oka ili uz donje trepavice.

Kistovi se ne moraju koristiti samo za ono za što su napisani. Tako da, uz ovih 7 možete dobiti barem 10 kistova. Ako kist za sjenilo koristite i za korektor za okoloočno područje (dlake neće upiti višak korektora i moći ćete ga koristiti i za sjenilo), kist za obrve koristite i kao kist za tuš. A kist za tuš može biti i kist za precizno nanošenje sjenila. Kistovi dolaze u torbici, tako da vam uvijek budu svi na jednom mjestu.

Kistove redovito perite. Ne samo da njegovani kistovi dulje traju, već su i bez baterija koje bi došle na vaše lice neredovitom higijenom kistova. Za pranje kistova koristite blagi šampon ili specijalizirani šampon za pranje kistova. Ocijedite višak vode i sušite ih polegnute na ručniku.

Kistovi su ekskluzivno dostupni u web shopu DALJEPOTI.HR po cijeni od 199,00 kn i za njih vam omogućavamo besplatnu dostavu. Kistove pronađite ovdje.

Imate li kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na mail: info@daljepoti.hr