Početna Savjeti Makeup Malu Wilz Shape Artistic Make Up Class

Malu Wilz Shape Artistic Make Up Class

21.06.2016

Makeup

U sklopu sa tvrtkom Da Ljepoti d.o.o. 01.06.2016. Malu Wilz je organizirao make up edukaciju koju je vodila trenerica Stefanie Zapf s ciljem predstavljanja novih proizvoda na temu contouring, camouflage i covering. Trenerica je u teoriji i na modelima objašnjavala i pokazivala tehnike šminkanja s novim proizvodima.

Edukacija se sastojala od 3 dijela: 1.Contouring, 2.Camouflage, 3.Covering, te tehnika smokey eye i proljetni look s novom paletom i ruževima.

CONTOURING & CAMOUFLAGE


Contouring je make up tehnika igranja svijetla i sjene. Konturiranjem želimo postići ovalni oblik lica koji je idealan.

Kako bi to postigli koristili smo novi Malu Wilz Camouflage Cream Nr.7 i Nr.1. i Duo Contouring Kit. Malu WIlz Camouflage Cream je idealan proizvod za prekrivanje podočnjaka, ožiljaka, jakog crvenila pa čak i tetovaža!

STROBING

Make up tehnika s ciljem postizanja sjajnog i zdravog izgleda kože.

Strobing je suprotna tehnika od konturiranja u kojoj se igramo sa svijetlim i sjajnim efektima. Za postizanje strobinga koristili smo novi Malu Wilz Luminazing Skin Highlighter koji sadrži sjajne biserne pigmente.

Trenerica je edukaciju učinila jako zabavnom i poučnom u isto vrijeme, detaljno je objašnjavala i pokazivala nove proizvode koje smo imali priliku isprobati i zaista sam oduševljena sveukupnim dojmom edukacije te novim proizvodima!

Kako nam je bilo na edukaciji možete pogledati na slikama ispod.

Marta Vučković